01.07.2011. / 11:00

Autor: Totalsport

Europa liga, 1. pretkolo: Varaždin lako protiv Lusitanosa

Po dva gola za Varaždince postigli su Nikola Šafarić i Dejan Glavica, dok je jednog dodao kapetan Davor Vugrinec za miran uzvrat protiv amatera iz Andore

Davor VugrinecDavor VugrinecNogometaši Varaždina s lakoćom su na domaćem travnjaku rezultatom 5-1 savladali Lusitanos iz Andore u prvoj utakmici 1. pretkola Europa lige.

Po dva gola za Varaždince postigli su Nikola Šafarić i Dejan Glavica, dok je jednog dodao kapetan Davor Vugrinec za miran uzvrat protiv amatera iz Andore.

Poveo je Varaždin već u 4. minuti kada je Šafarić pospremio loptu u mrežu nakon akcije kojoj je prethodnio korner. U 39. minuti Glavica je nakon nakon dodavanja Adnana Aganovića zabio od okvira gola za miran odlazak na odmor. Početkom drugog poluvremena, točnije u 48. minuti Sebastian Bertran iskoristio je pogrešku domaće obrane i ponuđeno pretvorio u gol Lusitanosa. Ipak, do kraja su Varaždinci zabili još tri komada i postavili tako stvari na svoje mjesto.

Na kraju kažimo i da su Varaždinci susret završili s igračem manje nakon što je u trećoj minuti nadoknade izravan crveni karton zaslužio Marko Pajač, igrač koji je u 65. minuti zamijenio Glavicu.

Uzvratni susret kojem je domaćin Lusitanos na rasporedu je 7. srpnja.

Europa liga, 1. pretkolo, prva utakmica:

Varaždin - Lusitanos 5-1 (Šafarić 4, 59, Glavica 39, 57, Vugrinec 78 / Bertran 48)

Vezane vijesti

Habuš: Riješen je problem smeća u Varaždinu

Habuš: Riješen je problem smeća u Varaždinu

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš današnjim je priopćenjem za javnost objavio da građani Varaždina mogu odahnuti jer su na jučerašnjoj sjednici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika