02.07.2011. / 10:32

Autor: Hina

Maria Shriver podnijela zahtjev za rastavom

Maria Shriver, žena Arnolda Schwarzeneggera, podnijela je u petak zahtjev za rastavom nekoliko tjedana nakon što je njezini muž priznao da ima dijete sa zaposlenicom, priopćio je sud u Los Angelesu.

Arnold Schwarzenegger i Maria ShriverArnold Schwarzenegger i Maria ShriverMaria Shriver, žena Arnolda Schwarzeneggera, podnijela je u petak zahtjev za rastavom nekoliko tjedana nakon što je njezini muž priznao da ima dijete sa zaposlenicom, priopćio je sud u Los Angelesu.

Maria Shriver navela je kao razlog "trajno poremećene" odnose s mužem kojega je upoznala 1977. i za kojega se udala 1986.

Šezdesettrogodišnji Schwartzenegger otkrio je sredinom svibnja da ima dijete s jednom od zaposlenica, objasnivši tako zašto se Maria Shriver iselila iz njihova doma početkom godine.

Nećakinja bivšega američkog predsjednika Johna Kennedyja zatražila je zajedničko skrbništvo nad dvoje maloljetne djece - sedamnaestogodišnjim Patrickom i trinaestogodišnjim Christopherom - kao i da njezin muž plati odvjetničke troškove i alimentaciju.

Osim dvojice sinova, par ima i dvije kćeri, 21-godišnju Katherine i 19-godišnju Christinu.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika