07.07.2011. / 12:37

Autor: Totalsport

CRO-tenis: Poraz Mektića, Begu bolja od Tomljanović, pobjeda Martić u paru

Petra Martić je u paru s Ukrajinkom Olgom Savčuk u 1. kolu svladala Austrijanku Sandru Klemenschits i Ukrajinku Lesiju Curenko sa 4-6, 6-1, 10-7

Petra Martić Petra Martić Mlada hrvatska tenisačica Ajla Tomljanović u drugom je kolu okončala svoj ovogodišnji nastup na WTA turniru koji se, uz nagradni fond od 220.000 dolara, igra na zemljanoj podlozi u Budimpešti.

Bolja od 18-godišnje Zagrepčanke, 179. igračice svijeta, bila je sedma nositeljica, Rumunjka Irina-Camelia Begu, sa 6-4, 6-4. Tomljanović je u cijelom meču napravila tri breaka, ali joj to nije bilo dovoljno jer je sama ukupno pet puta izgubila svoj servis protiv 77. tenisačice WTA-ove ljestvice.

Petra Martić je u paru s Ukrajinkom Olgom Savčuk u 1. kolu svladala Austrijanku Sandru Klemenschits i Ukrajinku Lesiju Curenko sa 4-6, 6-1, 10-7.

Hrvatski tenisač Nikola Mektić nije uspio pronaći put do četvrtfinala na zemljanoj podlozi ATP Challengera u talijanskom San Benedettu.

Na turniru koji se igra uz nagradni fond od 30.000 eura Mektića je u 2. kolu pobijedio šesti nositelj Benoit Paire. Francuski tenisač, 128. na ATP-ovoj ljestvici, slavio je sa 4-6, 6-3, 6-2.

Vezane vijesti

Lučić prošla 1. kolo, Tomljanović predala

Lučić prošla 1. kolo, Tomljanović predala

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić postavljena je u kvalifikacijama za Wimbledon za 12. nositeljicu. U 1. kolu pobijedila je Rumunjku Elenu Bogdan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika