11.07.2011. / 09:04

Autor: Hina

Kate Hudson rodila sina

Američka glumica Kate Hudson (32) i njezin zaručnik Matthew Bellamy, frontmen engleskog rock benda Muse, u subotu su postali roditelji dječaka, objavio je časopis People.

Kate HudsonKate HudsonAmerička glumica Kate Hudson (32) i njezin zaručnik Matthew Bellamy, frontmen engleskog rock benda Muse, u subotu su postali roditelji dječaka, objavio je časopis People.

Hudson, dobitnica Zlatnog globusa i nominirana za Oscara za sporednu žensku ulogu u filmu "Korak od slave", rodila je zdravog dječaka u Los Angelesu, a svega nekoliko dana prije porođaja izjavila da ne zna spol djeteta.

Hudson je kći glumice Goldie Hawn i glumca Billa Hudsona. Roditelji su joj se razveli kad joj je bila godina i pol pa je odrasla s majkom i očuhom Kurtom Russellom, kojeg smatra svojim pravim ocem.

Glumica već ima sedmogodišnjeg sina Rydera Russella iz propalog braka s Chrisom Robinsonom, vođom grupe Black Crowes. Bellamyju je ovo prvo dijete.

Vezane vijesti

Drugi put mama: Kate Hudson u blaženom stanju

Drugi put mama: Kate Hudson u blaženom stanju

Hollywoodska ljepotica Kate Hudson navodno će uskoro po drugi put postati majka. Da će njezin 7- godišnji sin Ryder dobiti brata ili sestru potvrdila… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 11.07.11. 10:32

Sad mirno spavam


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika