18.07.2011. / 12:48

Autor: Totalsport

Arsenal dao dva tjedna Barceloni da kupi Fabregasa

Tražena cijena iznosi oko 40 milijuna eura, međutim, problem je u tome što je predsjednik Barcelone Sandro Rosell nedavno priznao da imaju "samo" 46 milijuna eura za potrošiti ovog ljeta

Cesc Fabregas (desno)Cesc Fabregas (desno)Prema pisanju The Suna, Arsenal je europskom nogometnom prvaku Barceloni dao dva tjedna da ponudi traženu cijenu za Cesca Fabregasa ili će izgubiti sve šanse za dovođenje španjolskog reprezentativca.

Fabregas je u Arsenal stigao upravo iz katalonskog kluba prije osam godina, a posljednjih nekoliko sezona je često znao zavapiti da bi se kad-tad volio vratiti u matični klub. Tražena cijena iznosi oko 40 milijuna eura, međutim, problem je u tome što je predsjednik Barcelone Sandro Rosell nedavno priznao da imaju "samo" 46 milijuna eura za potrošiti ovog ljeta.

Daily Mail izvještava da će se Španjolac sastati s trenerom Wengerom idućeg tjedna kako bi ga uvjerio da je odlazak na Nou Camp najbolja opcija i za klub i za njega.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika