26.07.2011. / 14:10

Autor: Hina

Koncert u čast Michaela Jacksona

Obitelj Michaela Jackson najavila je na konferenciji za novinare u utorak da će u počast pjevača 8. listopada 2011. u Cardiffu biti održan koncert.

Michael JacksonMichael JacksonObitelj Michaela Jackson najavila je na konferenciji za novinare u utorak da će u počast pjevača 8. listopada 2011. u Cardiffu biti održan koncert.

Na Bervely Hillsu su Katherine Jackson, kći La Toya i sinovi Tito, Marlon et Jackie novinarima obznanili da pripremaju koncert "Michael Forever" u spomen na pokojnog Michaela Jacksona. Na sljedećoj konferenciji za novinare u Londonu 3. kolovoza otkrit će sudionike na stadionu Millenium u Cardiffu.

Karte za koncert bit će puštene u prodaju putem interneta 4. kolovoza.

Pop zvijezda Michael Jackson preminuo je 25. lipnja 2009. u 50. godini pod još neobjašnjenim okolnostima.

Datum koncerta nije po volji cijele obitelji. Michaelova braća Randy i Jermaine Jackson su u prioćenju istaknuli da održavanje tog koncerta drže neprikladnim dok traje proces doktoru Conradu Murrayu u sklopu istrage o smrti Michaela Jacksona.

Randy i Jermaine Jackson su 2009. krenuli u organizaciju koncerta u počast brata u Beču. Na koncertu su trebali nastupati Mary J. Blige, Stevie Wonder, Chris Brown et Akon, ali je otkazan zbog problema u organizaciji, što objašnjava njihovu sadašnju frustraciju zbog koncerta čiju su organizaciju preuzeli promotor Global Live i ostatak obitelji bez njihove suglasnosti.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika