27.07.2011. / 14:51

Autor: Totalsport

Rumunji od Argentinaca traže odštetu zbog otkazivanja prijateljskog ogleda

Argentinci su možda zaboravili, ali potpisali su jamstvo da će doći vrijedno 1.2 milijuna dolara - kazao je Sandu

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaArgentinski nogometni savez (AFA) morat će platiti odštetu zbog otkazivanja prijateljske utakmice koju su Messi i društvo 10. kolovoza trebali odigrati protiv Rumunjske u Bukureštu.

Tvrdi to predsjednik Rumunjskoga nogometnog saveza (FRF) Mircea Sandu, koji se nakon AFA-ina otkazivanja osjeća oštećenom strankom.

- Pisat ću Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) i tražiti pravednu nadoknadu štete. Argentinci su možda zaboravili, ali potpisali su jamstvo da će doći vrijedno 1.2 milijuna dolara - kazao je Sandu.

Argentinci su otkazali planirani prijateljski dvoboj zbog otkaza koji su uručili izborniku Sergiju Batisti i vjerojatnosti da do 10. sljedećeg mjeseca neće naći njegovu zamjenu.

Rumunji su ljuti jer su najavili spektakl s Argentinom za otvaranje novosagrađene Nacionalne arene, za koju su već prodali 38.000 karata od ukupnog kapaciteta koji iznosi 55.000 mjesta.

Predsjednik Sandu kazao je da mu ne preostaje ništa drugo nego pokušati nagovoriti Portugalski nogometni savez da otkaže prijateljski ogled s Luksemburgom i dođe u Bukurešt. Ne uspije li mu ni to, otvorit će stadion kvalifikacijskim dvobojem za Euro 2012. godine koji Rumunji šestog rujna igraju protiv Francuza.

- Na otvaranju stadiona moramo imati veliku momčad - odlučan je Sandu.

Vezane vijesti

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Nogometni savez Srbije (FŠ) uputio je žestok prosvjed Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) zbog odluke njezina Izvršnog odbora da reprezentaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika