29.07.2011. / 13:10

Autor: Nacional.hr

Lozina uzvraća: Tito je najveći državnik, a mediji me napadaju jer radim dobro

I dok se sudac Lozina pravda kako nije važno suditi, već pravilno suditi, pojasnio je i kako osobno smatra da je "Tito bio najveći državnik", "HTV je loš" pa gleda Pink, voli Thompsona, Gibonni mu je super, ali ne voli njegovu glazbu, a posjećuje i koncert Lepe Brene

Slavko Lozina (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)Slavko Lozina (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)Sudac Slavko Lozina osjetio se napadnutim jer su dnevni mediji objavili kritički tekst o njegovoj nepravomoćnoj presudi dvojici carinika na Županijskom sudu u Splitu.

Podsjetimo, dvojica su carinika optužena za zloupotrebu položaja, a sudac Lozina u svojoj je oslobađajućoj presudi naveo kako činjenica da su carinici od jednog špeditera dobili u nekoliko navrata po 50 njemačkih maraka nije mito već "zahvala, uobičajena na ovim prostorima".

No, činjenica da su mediji to prokomentirali suca Lozinu je povrijedila pa je tako na konferenciji za novinare od Državnog odvjetništva zatražio pokretanje postupka zbog prisile prema pravosudnom dužnosniku.

Lozina je pojasnio kako se carinicima nije sudilo za primanje mita, već zaa zlouporabu položaja i ovlasti, a njegovo obrazloženje presude odnosilo se na stav tužilaštva koje je htjelo "progurati" mito unatoč zastari.

Lozinin odvjetnik, Vinko Ljubičić, istaknuo je kako je u tekstu objavljenom u Jutarnjem listu, sudac Lozina "prikazan kao krajnje negativna osoba". Navodi i kako je povrijeđen ugled, čast i dostojanstvo suca Lozine.

Sudac Lozina pritom se pohvalio kako je za svoj rad dobio niz pohvala, a dosad je naplatio oko 40 tisuća eura odštete za različite članke koji su ga prikazali u negativnom svjetlu.

I dok se sudac Lozina pravda kako nije važno suditi, već pravilno suditi, pojasnio je i kako osobno smatra da je "Tito bio najveći državnik", "HTV je loš" pa gleda Pink, voli Thompsona, Gibonni mu je super, ali ne voli njegovu glazbu, a posjećuje i koncert Lepe Brene.

Komentari

registracija
12/1/11

siziff, 29.07.11. 13:45

Ova seljačina je učila zanat kod Bravara, pa su i emocije jake.
Šteta bi bilo da tako teško i mukotrpno znanje sakupljeno u tom zanatu ne iskoristi, u ova za njega i masu sličnih ko stvorena beričetna vremena.

Da je generalimus Tuđman živ; Lozina bi bio predsjednik Vrhovnog suda, iako ni trenutnome ništa ne fali, jer je po moralnom sklopu isti, samo daleko lukaviji, pa se neda kompromitirati za ovakav bakšiš.


registracija
30/6/09

jebivjetar, 29.07.11. 14:09

Da su batem svi učili zanat kod Bravara, bilo bi nam svima bolje ! Ovo bi bila Hrvatska sa velikim H, a ne ko danas s malim h, odnosno bez H ! Ovako imamo Rvacku,ali nemamo za pivo ! Jebeš zemlju koja Bosne nema i gdje kamiondžije i harmonikaši vode politiku !


registracija
9/5/10

lolobrigita, 29.07.11. 14:51

Čovjek je stvarno uvjeren u svoju ispravnost.To je dijagnoza sama po sebi.
O sebi misli pozitivno i onaj lude u Norveškoj.
A što se tiče "časti" dotičnog suca,pustimo da njegova djela govore.
I mogao je naći boljeg odvjetnika,ovaj je jak samo za štete.
Zapravo,sve je ovo šteta za Hrvatsku.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 29.07.11. 14:54

Povrijeđeni mu ugled,čast i dostojanstvo,kaže odvjetnik.Ozbiljno?
Ugled mu je ionako nizak,čast je davno izgubio,a dostojanstvo...to je,to ima.Voli se jako.


registracija
13/10/09

branimir, 29.07.11. 15:05

Zakaj taj čoveč nije v penziji?


registracija
14/11/07

laufer, 29.07.11. 15:20

Na ponos i čast hrvatskog pravosuđa.
Katastrofa.


registracija
12/1/11

siziff, 29.07.11. 15:33

JEBIVJETAR@

Izgleda da su i kod tebe emocije na visini

Jebeš narod koji ne shvača zbog čega se razbolio i koji su uzroci bolesti.

Tip drkao kurac pod radnim vremenom, išao na bolovanje po potrebi, dignuo kredit za kuću koji je pojela devalvacija, ..................... i sada (tuto-kompleto ) takvi pričaju djeci koko je komunizam prava stvar.
DALEKO ĆE TE DOGURATI SVI SKUPA !


registracija
13/2/11

urednik, 29.07.11. 17:26

"Tip drkao kurac pod radnim vremenom, išao na bolovanje po potrebi, dignuo kredit za kuću koji je pojela devalvacija" - I, u čemu je problem? Tko to ne bi poželio, kada bi to bila istina? Naravno, onoliku zemlju je maltene iz feudalnog mraka izdigla i izgradila tvoja baba dok su drugi drkali kitu. I daj reci nam što ti je ovo "TE" u zadnjoj rečenici? Imenica, glagol, prilog, zamjenica? He, he, će š, će mo, će te - tikvan!


registracija
12/1/11

siziff, 29.07.11. 18:59

Problem je u tome šta si debil zadojen doktrinom bez pokrića.
Ako ti do sada nije svanulo pred očima, sigurno neće nikada, a možda niti onda, bez obzira šta ja, ili bilo tko drugi napisao.
Šta se tiće komunjarskog standarda i udbaško- oficirsko-komunjarske dječice ( i njihovih bastardnih amoralnih roditelja), koji su taj NEZASLUŽENI standard uživali, a sada se sa nostalgijom pozivaju na njega:
Trebalo bi te poslati malo u Sjevernu Koreju i Burmu ( Ako uopče znaš gdje je to), da malo vidiš povjesne rezultate debilnoga sranja ovakvih kao šta si ti and comp.


PS
Sigurno da svatko želi imati maksimalno od života. Moralni ljudi, u koje ti sa stopostotnom sigurnošču ne spadaš, kao ni oni koji te nisu pravilno usmjerili, nastoje to imati na temelju VLASTITOG RADA I VLASTITOG ZALAGANJA.
Sve ovo smetište od morala, ekonomije i ostalog je nusprodukt svega onoga za čime plitko sliniš

Šta se tiće gramatike; ovo nije literarni kružok za Č i Ć.
Ovdje se brane stavovi i mišljenja, ako ih imaš.
Imaš li ih?
Možda imaš nešta ako uspiješ prepisati. Ostalo, lično tvoje, je za krasni......


registracija
22/3/10

Fintic, 29.07.11. 19:02

Citat: "... dosad je naplatio oko 40 tisuća eura odštete za različite članke koji su ga prikazali u negativnom svjetlu."

Malo je, suče, malo! Sramota je da Merčep i Glavaš od svojih duševnih boleština zarade svaki mnogo više od milijun kuna, a čovjek iz pravosudnog sustava, sudac, jedva kojih bijednih tristo tisuća! Pih, i gdje je tu pravda!?
;-)


registracija
27/12/06

Skipp, 29.07.11. 20:16

Pa sad slažem se da je Tito bio veliki državnik i da Tuđman nije bio nikakav državnik,ali da Tito i onaj Perković idu zajedno to je jednostavno van pameti.
I da Sizife, unatoč tome što ovo nije literatni kružok činjenica da netko ne razlikuje č i ć govori o toj osobi kao nekom tko svoje pametovanje baš i ne crpi iz knjiga, časopisa i tako nečeg jer da to radi onda bi svakako do sada naučio razlikovati ta dva slovca...eto....


registracija
31/1/10

STTony, 29.07.11. 20:32

Lozinu za predsjednika Vrhovnog i Ustavnog suda u isto vrijeme!


registracija
12/1/11

siziff, 29.07.11. 23:17

SKIPP@

Crveni pismenjakoviču!

.....I da Sizife........

Rečenica se nikada ne počinje sa " I "
Ti si pismen?

Najprije komunjare i velikojugoslaveni koji žive od tuđega znoja kradući ko gavrani sve što im se nađe na putu, veličajući Jugoslaviju, bratstvo-jedinstvo i Kim Sung Bravara, dižući mu spomenike na svakom raskršču, jer im je dozvolio krađu nerad i anarhiju

Odmah iza toga; varijacije na temu:
Novi skorojevići Tuđmanove provenijencije, arlaučući o rodoljublju pljačkaju (čitaj: upropaštavaju) Hrvatsku ko Tatari slaveći velikog Tuđmana, kradući sve šta nije zašvasano i zabetonirano. U sedamdeset posto slučajeva čak i to.

Kako se povijest voli ponavljati. Ljudska glupost sa njom, ali za tri koplja ispred nje

Kako bi izgledalo da GRUPNO I DEFINITIVNO ODJEBETE U TROSKOCIMA (JEDNI I DRUGI), U NEPOZNATOM PRAVCU ?


registracija
29/7/11

posejdon, 30.07.11. 00:50

Svi koji pljuju po bivsoj Jugoslaviji i zivotu u njoj su obicni debili koji su se u istoj potpuno besplatno skolovali, imali besplatno zdravstveno osiguranje,imali povoljne kredite za stambenu izgradnju, dobivali stanove u poduzecima gdje su radili, imali potpuno besplatne tople obroke,godisnjeodmore provodili besplatno u radnickim odmaralistima - izgradjeno je na stotine hotela,odmaralista,kampova,kompletna Jadranska magistrala, tvornice i t.d.i t.d. da ne nabrajam dalje i to sve na ukupan dug od cca 20 milijardu dolara od kojih je na Hrvatsku otpadalo cca 5 milijardi dolara. Svi znamo sta imamo danas, na tisuce radnika koji su ostali bez posla,na stotine upropastenih i zatvorenih poduzeca, maltene nista se nije izgradilo vrijedno spomena osim cesta uz dug od cca 70 milijardi dolara i sta smo dobili cisti goli kapitalizam uz dozu nekakve nazovi demokracije za koju nismo bili pripremljeni i drugo nista, dok imamo jos na tisuce onih koji pljuju po bivsoj Jugi koja vas je stvorila i othranila.Sram vas bilo stoko jedna neobrazovana,zadojena mrznjom prema svemu onome sto je bilo najpozitivnije za sve.Fuj.


registracija
8/7/09

bankar, 30.07.11. 04:13

od kud se Tita sjetio nije mi jano


registracija
11/10/10

agaSovulj, 30.07.11. 07:13

Tito je bio covijek, pa je i grijesio. Medutim, ima jedna velika razlika izmedu njega i onog kojeg mnogi nazivaju Ocem domovine. Tito je zelio najbolje narodu bivse drzave, dok je Pogrebnik domovine, kako ga ja vidim, radio za dobrobit odabranih podobnih Rvatina. A svi ostali su za njega bili stoka sitnog zuba. Takvu smo drzavu i dobili, i sad nam je tako kako nam je. A nije dobro, barem stoki sitnog zuba.


registracija
27/12/06

Skipp, 30.07.11. 08:44

@ Sizif: Voze se dva tipa autoputom i slušaju radio. Odjednom se prekida program i voditelj usplahireno upozorava "Mole se svi vozači na dionici toj i toj da uspore i oprezno voze po desnom traku jer nam je javljeno da jedan automobil vozi u pogrešnom smjeru." Ova se dvojica pogledaju pa će vozač: "Jedan? Pa svi voze u pogrešnom smjeru"....ergo....hop hop :-)


registracija
7/1/11

djani, 30.07.11. 14:33

Lozina ljudino hrvatska,pusti ove hebivjetre komunjare


registracija
12/1/11

siziff, 30.07.11. 15:28

POSEJDON@

Ti si školski primjer turbo budaletine.
Kao šta je iz svega vidljivo; udruženi, ( ima vas veči broj, sa lijeva i sa desna), gurate ovu zamlju u malo veču pušionu , od ove trenutne.
Na ovome svijetu ne bostoji ništa badava. Čak, kada i mati tepa svome sinu davajući mu sisu, razmišlja; on će mene pod stare dane.....
Iza svakoga "besplatnog" ručka se krije NEKI interes.

Tako da sve šta si dobivao, a šta se tebi plitko i lakovjerno čini "besplatno", za vrijeme Bravara, je imalo itekakvu cijenu. Tu cijenu plačamo sada, "malo" uvečanu, kao šta će iduća pokoljenja plačati, Bravarovu uvečanu + Tuđmanovu uvečanu + Drivinu uvečanu + Jacinu uvečanu.....itd.
(Također cijenu erozije morala, koja će imati daleko teže posljedice)

Sve, ali baš sve na ovome svijetu, šta nije sposobno da se samoodržava osuđeno je na odumiranje i odlazak.
Hrvati su (uz Bugare, Rumunje i još neke) prvi na spisku za odlazak sa evropske, a time i svijetske pozornice.


registracija
29/7/11

posejdon, 31.07.11. 00:36

E moj Siziffe, veceg konjine i budaletine od tebe nema,bar po dosadasnjim komentarima.Napisao sam da smo imali sve besplatno a sto je neoboriva cinjenica, a ti si to bukvalno shvatio kao da nam je to netko poklonio.Hrvatsku je to u ono vrijeme za vrijeme "bravara" kao sto podrugljivo kazes kostalo cca 5 milijardi dolara, a koju svotu su radnici Hrvatske bez ikakvih problema mogli da otplate za par godina s obzirom na broj poduzeca i tvornica koliko je radilo i koliko je bilo radnika zaposleno.Sto se tice guranja u pusionu ove zemlje istu su gurnuli ti i takvi zajedno sa HDZ-omprovodeci njegovu politiku razbijanja onako lijepe zemlje.Hrvatski narod su svojim ludjackim govorima na predizbornim mitinzima i kasnije obmanjivali da ce uspostavom nove drzave teci med i mlijeko ( a koji med i mlijeko je narod vec imao zahvaljujuci svojem radu),..."hrvatska lisnica u hrvatskom dzepu, hrvatska puska na hrvatskom ramenu" i ostale nebuloze i budalastine koje su zapjenjeni govornici izgovarali. Narod je na iste price nasjeo ni u snu ne vjerujuci do cega ce ga tapolitika dovesti nakon postojanja 20 godina nove drzave.Sto se tice sposobnosti samoodrzavanja bili smo itekako sposobni za isto samo da nije bilo tog nesretnog rata.Sjeti se samo gdje smo bili u odnosu na ostele istocne i sjeverne drzave Evrope, a gdje bi bili danas nakon dvadeset godina. Procitaj i ovo da se malo naucis povijesti: Amerika se pocela naseljavati 1770 sa pripadnicima najvece sirotinje i lumpenproleterijata Evrope.Godine 1861 dolazi do gradjanskog rata u Americi izmedju sjevernih i juznih drzava.Do rata je doslo zbog toga sto su juzne drzave htjele da se otcijepe od sjevernih.Predsjednik Amerike Abraham Linkoln je shvatio da ako dodje do otcijepljenja ta Amerika nece biti nista, osim broja vise malih drzavica.Rat je trajao 4 godine uz ogromna materijalna razaranja i unistavanja,preko milijon poginulih, ali je Amerika ono sto je danas, a to
je konglomerat svih nacija, potpuno sekularna drzava, svako moze ispovjedati svoje vjerovanje,ici u svoju crkvu, i t.d. bez imalo mjesanja crkve u drzavne poslovo. Medjutim.najbitnije i osnovno je da su oni bez obzira na naciju i vjeru Amerikanaci. Daj Boze da smo i mi bili na prvom mjestu Jugoslaveni, pa onda Hrvati ,Srbi,Slovenci i t.d.Gdje bi nam bio kraj.Razmisli malo o tome.


registracija
7/1/11

djani, 31.07.11. 09:01

samo patite za šugoslavijom i titom pogrebnikom Hrvata
Nema bolje države od Hrvatske,ali vi ste navikli na stanove,na nerad,nerad i nerad a to je vaša šugoslavija radila i pokrivala,zato danas imamo takve glave šuplje kao vaše


registracija
29/7/11

posejdon, 31.07.11. 10:17

Djani veceg idiota i budaletine jos nisam dozivio. Ti kao da si izasao iz ludnice ili pao sa Marsa. Ne znam gdje si zivio i tko te je zadojio tolikom mrznjom, nacionalizmom i sovinizmom prema svima koji nisu Hrvati. Odakle ti to da nema bolje drzave od Hrvatske pa ti si potpuno ponorio. Znas sto je rekao Samuel Johnson "nacionalizam je zadnje pribjeziste nitkova".


registracija
29/7/11

posejdon, 31.07.11. 10:27

Napomena: Posto sigurno ti ne znas tko je Samuel Johnson da ti objasnim - on je jedan od najvecih engleskih knjizevnika koji je izmedju ostalog jos rekao - "Nije vazno kako covjek umre nego kako zivi". Ti ces zbog svoje ogromne mrznje koja ti neda da zivis kao normalan,tolerantan i human covjek umrijeti kao pseto. Sram te bilo.Fuj.


registracija
12/1/11

siziff, 31.07.11. 11:53

Plitka balkanska budaletina koja ništa ne razumije !
Tu se nema više šta dodati.
Bio si počaščen sa "razgovorom".


registracija
16/6/10

nosonja, 31.07.11. 12:22

Znate koja bi bila za Džanija dobra kletva-
"Dabogda ti djeca pisala čirilicom i govorila ekavicom!"


registracija
7/1/11

djani, 31.07.11. 13:49

posejdon sram ti bilo onog tko te naperavi idiotom i mrziteljem Hrvata imbecilu jedan poturico glupa.
englezi me ne zanimaju idiote i krme jedno,nego Hrvtski književnici ,Američki,Njemački za tvoju info glupane ,tko te za sjeme ostavi mamu mu hebem.

nosonja hebem ti sve što je žensko ,tko i tebe za sjeme ostavi,a ovakvi kršni momci izginuše za takve imbecile fuj na tebe gade.


registracija
7/1/11

djani, 31.07.11. 13:51

Vas dva imbecila tj jedna te ista osoba,nećete komentirati nestanak Hrvata iz rep šumske nego čitate nekekve glupave engleze,jer netko je reko dobar je pa ga posejdon glupi čita,a što ti znaš o književnicima glupane glupi.

Banjaluku komentirajte koja je etnički očišćena zbog takvih smradova koji su pravdoljupci a u biti glupani koji se domogli kompjutora


registracija
16/6/10

nosonja, 31.07.11. 14:26

Džani,kada je Bog bacao inteligenciju na zemlju, ti si nosio kisobran.
he,he,he......rodio si se samo zato jer u to vrijeme nije bilo ultrazvuka..
huuuuuuuuu....povuci vodu, viri ti papir iz usta!

Mater ti je toliko glupa, da sjedne na Tv i gleda U fotelju
Pusica................


registracija
29/7/11

posejdon, 31.07.11. 15:26

DJANI vise te necu komentirati, jer onaj tko izadje iz ludnice ili je od rodjenja retardiran, pa sa takvim ne treba uopce imati bilo kakvih kontakta, jer tu nikakvi lijekovi ili psihijatri ne pomazu.Luda i budala zajedno.


registracija
7/1/11

djani, 31.07.11. 16:39

posejdon majmune tko te okoti imbecilnoga sa šiljatom glavom,glupane iskompleksirani mrššššššš

nosonja,eh ti već znaš što ću da ti kažem .......ti mater ,hahaha,šugavac nosonja


registracija
16/6/10

nosonja, 31.07.11. 17:07

fala,fala.....,oprosti,ali moram primjetiti da imaš samo mali mozak koji ti služi isključivo za ravnotežu.


registracija
16/6/10

nosonja, 02.08.11. 07:53

SIZIFFE,pa čovjeće dragi,kad si tako fin otkuda ti takve ružne riječi na repertoaru.Ti ćeš vidjeti koliko sam ja ne inteligentan.
Jebem ti mater,za početak, i smatram da si prvoklasni neinteligentni majmun kada nisi shvatio o ćemu je ovdje riječ.
Od ovoga trenutka,se prebacujem na tebe,jer si ti prvi započeo,čitao sam tvoje pizdarije i tvoja vrijeđanja skippa,da si tako fin mamu ti jebem ne bi vrijeđao ljude!!!
Stoko usrana,sada ćeš imati posla i samnom,eto,da ti ne bude dosadno.
Ja njemu kažem da mu pizda materina a on se ljuti....svašta!.


registracija
16/6/10

nosonja, 02.08.11. 16:08

e,moj Janni, a što bi ti bez mene,koliko vidim ovaj blesavi proljev siziff i tebi jebe mater,...............vi ste se nasrali na ovu stranicu poslije mene,nemate pojma koliko imam uvreda za vas............Djanii,.....vidim da serinjaš i po Večernjaku i stalno blebetaš jedno te isto...........ali ipak drag si mi ,....a tko je meni drag toga ja obično i hebem.......
Banja Luko ,grom u tebe puko..........dalje se fučka......


registracija
16/6/10

nosonja, 02.08.11. 18:30

Džani,što se praviš da ti smetam a znaš da ne možeš bez mene.....zbilja,mislim da smo mi svi ovdje bolesnici koji mlatimo "praznu slamu" očekujući da će nam biti lakše, ali vjerujte mi ,ja je mlatim već godinama i ne samo na Nacionalovom siteu................. i nije mi uopće ništa lakše..........kome vi to pišete,koga želite uvjeriti u nešto..............gložimo se kao divlje zvijeri.....vrijeđamo se,(neki nastoje biti "fini" te umjesto jebem napišu hebem),,,,,,,,,a svejedno nitko neće promjeniti svoje mišljenje,mislim da smo svi mi poprilično samodopadni i samoljubivi.........Djani,znam da te za to boli ona stvar,ali uopće te ne mrzim.........vrlo često se smijem dok pišem te gluparije.........ali eto ..........kažem vam, ovako piskaram(serkam) najmanje već4- 5 godina.
Bolesnik?.......definitivno da,ali bojim se da ni vi niste mnogo zdraviji!.........................hm,gdje smo ono stali.........a da,idemo dalje...ha,ha


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika