30.07.2011. / 17:54

Autor: Hina

HAK: Gust promet na svim prometnicama i kilometarske kolone

Pojačan je priljev vozila iz smjera graničnih prijelaza Bregana i Macelj. Kolona vozila koja ulaze na autocestu A 1 zagrebačkom obilaznicom iz smjera zapada proteže se do čvora Jankomir, javio je HAK koji upozorava vozače da se zbog gustog prometa očekuju zastoji .

Zbog kolona se vozi sporijeZbog kolona se vozi sporijePojačan je priljev vozila iz smjera graničnih prijelaza Bregana i Macelj. Kolona vozila koja ulaze na autocestu A 1 zagrebačkom obilaznicom iz smjera zapada proteže se do čvora Jankomir, javio je HAK koji upozorava vozače da se zbog gustog prometa očekuju zastoji .

Na autocesti A 1 Zagreb-Split-Vrgorac pojačan je priljev vozila iz smjera graničnih prijelaza Bregana i Macelj. Kolona vozila koja ulaze na autocestu A 1 zagrebačkom obilaznicom iz smjera zapada proteže se do čvora Jankomir. Domaćim vozačima savjetuju da za prometnu komunikaciju između istoka i zapada, umjesto zagrebačke obilaznice, koriste gradske prometnice).

Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona je oko 10 km, pa se vozačima savjetuje da za izlazak koriste i naplatu Demerje koja se nalazi na 4. km, gdje se cestarina može platiti kreditnim i debitnim karticama i ENC uređajima.

Zbog pojačane gustoće prometa sporije se vozi na dionici od čvora Sveti Rok do tunela Sveti Rok, a na izlazu s autoceste A 1 na čvoru Vrgorac, vozila se povremeno preusmjeravaju na čvor Ravča.

Autocesta A 2 Zagreb-Macelj- Pojačan je promet u smjeru Zagreba, kolona je 9 km do čvora Jankomir.

Zbog gužve u smjeru GP Macelj vozila se isključuju na čvoru Krapina.

Povremeno se zbog gužve formiraju kolone na autocesti A 7 Rupa-Rijeka, na naplatnoj postaji Rupa, u oba smjera, na riječkoj obilaznici, na ulasku na otok Krk na Krčkom mostu te na izlazu Oštrovica, na autocesti A 6 u smjeru Crikvenice i otoka Krka.

Kiša i povremeno jači lokalni pljuskovi dodatno usporavaju promet na širem riječkom području i u Gorskom kotaru.

Na GP Pasjaku, Rupi i Plovaniji pojačan je ulazak osobnih vozila, čeka se od 30 minuta do jedan sat, na Bregani, Maclju i Kaštelu gužva je u oba smjera, a na Bajakovu i GP Karasovići izlazak (čeka se 1-2 sata). Na GP Klek i Zaton Doli također je pojačan promet, kolona je oko 4 km.

U trajeketnim pristaništima i lukama pojačan je priljev vozila prema sjeverno i srednjedalmatinskim otocima, pa se uvode dodatne trajektne linije da bi se čekanja smanjila.

Vezane vijesti

Rekordan vikend: U Hrvatsku ušlo 1,560.142 putnika

Rekordan vikend: U Hrvatsku ušlo 1,560.142 putnika

U Hrvatsku je prošlog vikenda ušlo rekordnih 1,560.142 putnika, što je za oko šest tisuća više nego u istom periodu prošle godine, pokazuju MUP-ovi… Više

Komentari

registracija
12/12/10

Klarens, 30.07.11. 21:38

Mili moji sitnozubci
...................................
Kaj si ja moram zhlicu
Rivat vu saki drek ????
...................................
Evo vam rjeshenja
....................................
Sad kolko ste trknuti ,
More bit ni ovo vam nemre pomoch
.....................................
Za vrijeme
TURIZMA
........................................
Od granice pa do mora !!!!
U odredjene sate
CIJELI AUTOPUT
.................................
DAKLE
U OBA SMJERA
...........................
Gosti voze direkt
Do kraja rute
.............................
Na kraju su WC , hrana
Turistichke informacije i
OSTALO
..................................
AJMO DALJE !!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika