31.07.2011. / 19:30

Autor: Martina Čizmić

Lokaliziran požar u skladištu Regeneracije, radnici strahuju za radna mjesta

Iako će policija morati pričekati da požar bude u potpunosti ugašen kako bi se obavio očevid, već se sad sumnja na mehanički kvar koji je doveo do iskrenja i zapaljenja tekstilnih materijala koji su bili u skladištu

Požar još nije u potpunosti ugašen (Foto: Daniel Kasap/PIXSELL)Požar još nije u potpunosti ugašen (Foto: Daniel Kasap/PIXSELL)Požar koji je jutros buknuo u skladištu tekstilne tvornice Regeneracija u Zaboku oko podneva je stavljen pod kontrolu, a tijekom poslijepodneva i lokaliziran. Vatrogasci i dalje gase vatru, a nad Zabokom se vidi taman dim.

Radnik koji je jutros lakše ozlijeđen primljen je u Opću bolnicu Zabok s opeklinama po leđima i nije u životnoj opasnosti. Kako se neslužbeno doznaje, radnik je ozlijeđen kada je na njega pala zapaljena smola sa krova skladišta.

Iako će policija morati pričekati da požar bude u potpunosti ugašen kako bi se obavio očevid, već se sad sumnja na mehanički kvar koji je doveo do iskrenja i zapaljenja tekstilnih materijala koji su bili u skladištu.

Tijekom dana požarište su obilazili brojni građani Zaboka zaposleni u Regeneraciji koji su sa zabrinutim izrazima lica pratili što se događa. Naime, dok se ne zbroji šteta i tvornica ponovno počne raditi dvjestotinjak radnika Regeneracije je u strahu za svoja radna mjesta.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 31.07.11. 19:46

Ko jebe radnike.Nije vam to samoupravljanje. Na cestu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika