01.08.2011. / 20:20

Autor: Hina

Split: U trajektu automobil pao na drugi, nema ozlijeđenih

Osobni automobil koji se nalazio na gornjoj platformi trajekta "Marjan" popodne je pao u splitskoj luci na osobni automobil koji je bio u garaži toga trajekta i pritom nitko nije ozlijeđen, izvijestio je Odjel za odnose s javnošću Ministarstva mora.

Foto: Ministarstvo prometa, mora i infrastruktureFoto: Ministarstvo prometa, mora i infrastruktureOsobni automobil koji se nalazio na gornjoj platformi trajekta "Marjan" popodne je pao u splitskoj luci na osobni automobil koji je bio u garaži toga trajekta i pritom nitko nije ozlijeđen, izvijestio je Odjel za odnose s javnošću Ministarstva mora.

Premda su se u slovačkom automobilu nalazile četiri mlađe osobe, nijedna nije ozlijeđena, ali su ih ipak pregledali liječnici prve pomoći, navodi se u priopćenju.

Po riječima zapovjednika, nakon što je trajekt "Marjan" riječke Jadrolinije iz Supetra pristao u splitsku luku i iskrcao putnike i vozila iz donjeg dijela garaže, vozilo s gornje platforme zagrebačkih registarskih oznaka krenulo je na izlaz bez dopuštenja te je palo na stražnji dio drugog osobnog automobila slovačkih registarskih oznaka.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika