12.08.2011. / 12:30

Autor: Nacional.hr

U Mađarskoj monstrum zakapao žive ljude

Mađarska državna televizija navodi kako je u šumi u južnom predgrađu Budimpešte pronađeno tri tijela i tri ljudske lubanje, istraga se nastavlja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU Mađarskoj je uhićen zločinac osumnjičen da je zajedno s još dvoje pomoćnika zakopao nekoliko živih ljudi, izvještava B92.

Monstruma je policiji prijavio mladić koji se je uspio iskopati iz rupe i zatim pozvati snage reda. Osumnjičeni je prema pričanju nesuđene zadnje žrtve bio obiteljski prijatelj. Kobnog dana pozvao ga je u šumu gdje su zajedno s dvoje beskućnika ispili nekoliko piva. U jednom trenutku trojka je napala mladića, otuđila mu bankovnu karticu, vezala ga i bacila u jamu. Mladić je srećom uspio pronaći put iz rupe u zemlji, othrvati se napadu psa koji je čuvao to mjesto u šumi i iz obližnje kuće pozvati policiju.

Mađarska državna televizija navodi kako je u šumi u južnom predgrađu Budimpešte pronađeno tri tijela i tri ljudske lubanje, istraga se nastavlja. Pretpostavlja se kako ima još žrtava.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika