13.08.2011. / 15:01

Autor: Hina

Alkoholizirani strojovođa naletio na betonski grudobran

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je jučer na Glavnom željezničkom kolodvoru strojovođa u alkoholiziranom stanju upravljao manevarskom lokomotivom gurajući pet putničkih vagona te je zbog neprilagođene brzine kompozicija naletjela na betonski grudobran.

Strojovođa je udario u odbojnik (Foto: Davor Višnjić/PIXSELL)Strojovođa je udario u odbojnik (Foto: Davor Višnjić/PIXSELL)Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je jučer na Glavnom željezničkom kolodvoru strojovođa u alkoholiziranom stanju upravljao manevarskom lokomotivom gurajući pet putničkih vagona te je zbog neprilagođene brzine kompozicija naletjela na betonski grudobran.

Pri tome oštećeni su vagon i strojevi, a ozlijeđeno je dvoje zaposlenika željeznice.

Tridesetpetogodišnji strojovođa S.J., kod kojega je izmjereno 1,38 promila alkohola, lakše je ozlijedio 41-godišnjeg zaposlenika i 50-godišnju zaposlenicu vagonskog restorana, kojima je pružena liječnička pomoć u Klinici za traumatologiju. Strojovođi je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava.

Nalet lokomotive na betonski grudobran dogodio se na četvrtom peronu drugog kolosjeka oko 6,45 sati., navodi policija.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika