13.08.2011. / 20:39

Autor: Totalsport

WTA Cincinnati: Martić u 2. kolu kvalifikacija

U 1. kolu kvalifikacija više od 2 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u američkom Cincinnatiju Petra Martić je s 2-0 u setovima nadigrala 23. nositeljicu Španjolku Suarez Navarro

Petra Martić Petra Martić Uvjerljivom igrom i istim takvim rezultatom najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić svladala je Španjolku Carlu Suarez Navarro 6-2, 6-1 za samo sat vremena igre.

U 1. kolu kvalifikacija više od 2 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u američkom Cincinnatiju Petra Martić je s 2-0 u setovima nadigrala 23. nositeljicu Španjolku Suarez Navarro. Splićanka je odigrala sjajan meč uz visokih 76 posto prvog servisa, 6 aseva, te realiziravši 5 od 11 prilika za obrat nije davala 23-godišnjoj Španjolki nikakvu nadu.

Protivnica nije imala niti jednu priliku za oduzimanje servisa našoj najboljoj tenisačici koju u drugom kolu čeka ogled s još jednom Španjolkom, 1. nositeljicom i 37. igračicom na WTA ljestvici Mariom Jose Martinez Sanchez.

Ona je u 1. kolu također u dva seta svladala Britanku Lauru Robson 6-2, 6-4, a recimo da će kasnije u noći sa subote na nedjelju na startu kvalifikacija Mirjana Lučić odmjeriti snage s 9. nositeljicom, Rumunjkom Monicom Niculescu.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika