15.08.2011. / 13:31

Autor: Hina

Dubrovnik: Uhićen piroman odgovoran za podmetanje četiri požara

Dovršena je kriminalistička istraga nad 19-godišnjim mladićem s područja Brodsko-posavske županije, osumnjičenim da je jučer u Dubrovniku namjerno izazvao četiri požara, počinivši kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te uništenje i oštećenje tuđe stvari, priopćeno je danas iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Vatrogasci su jedva obuzdali požareVatrogasci su jedva obuzdali požareDovršena je kriminalistička istraga nad 19-godišnjim mladićem s područja Brodsko-posavske županije, osumnjičenim da je jučer u Dubrovniku namjerno izazvao četiri požara, počinivši kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te uništenje i oštećenje tuđe stvari, priopćeno je danas iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Mladić je osumnjičen da je jučer od 13 do 13,50 sati na području Babina kuka u Dubrovniku namjerno izazvao četiri požara u kojima je izgorjelo 330 metara četvornik suhe trave i niskog raslinja te jedan požar u kabini kemijskog WC-a na plaži.

Sve požare ugasili su dubrovački vatrogasc.

Osumnjičeni je brzo uhićen u blizini mjesta izbijanja požara, te doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a danas će uz kaznenu prijavu biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
13/7/11

kosmo, 16.08.11. 09:46

Treba ga spremiti u gajbu na jedno desetak godina.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika