23.08.2011. / 09:48

Autor: Hina

Jedan Gadafijev sin oslobođen, drugi ubijen

Mohammed je bio jedan od trojice Gadafijevih sinova koje su zarobile pobunjeničke snage, ali lojalisti su upali u kuću i oslobodili ga nakon obračuna sa stražarima, objavila je panarapska televizijska postaja

ArhivaArhivaTelevizijska postaja Al Jazeera objavila je kako je jedan od sinova libijskog vođe Moamera Gadafija, Mohammed uspio pobjeći iz kućnog pritvora u Tripoliju uz pomoć još uvijek njemu odanih snaga, ali da je drugi Gadafijev sin, Khamis pronađen mrtav.

Mohammed je bio jedan od trojice Gadafijevih sinova koje su zarobile pobunjeničke snage, ali lojalisti su upali u kuću i oslobodili ga nakon obračuna sa stražarima, objavila je panarapska televizijska postaja.

Također, Al Jazeera je objavila vijest iz neimenovanog izvora kako su kako su u Tripoliju pronađena dva mrtva tijela, a da se najvjerojatnije radi o Gadafijevu sinu Khamisu i šefu obavještajne službe Abdallahu Senussiju.

Libijski pobunjenici zarobili su još jednog Gadafijevog sina, Sadija, izvjestila je Al Arabija, pozivajući se na izvore iz Nacionalnog prijelaznog vijeća.

U izvještaju se navodi i da je NATO s pobunjenicima koordinirao zračne napade na Gadafijevu utvrđenu vilu Bab al-Aziziju u Tripoliju.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika