24.08.2011. / 15:18

Autor: Totalsport

Keirrison iz Barcelone u Cruzeiro

Keirrison je tako protekle dvije sezone proveo na posudbama u Benfici, Fiorentini i Santosu, a sada će zaigrati u klubu iz Belo Horizontea koji nakon 18 odigranih kola drži 11. mjesto brazilskog prvenstva

Keirrison de Souza Carneiro Keirrison de Souza Carneiro Mladi brazilski napadač Barcelone Keirrison (22) sljedeću će sezonu igrati na posudbi u redovima brazilskog prvoligaša Cruzeira, potvrdio je katalonski klub putem svoje internetske stranice.

Keirrison je stigao u Barcelonu na ljeto 2009. godine iz Palmeirasa uz 14 milijuna eura odštete i potpisao je petogodišnji ugovor. Međutim, dosad nije skupio niti jedan nastup u dresu katalonskog kluba u Primeri, a dolaskom Alexisa Sancheza na Camp Nou šanse za to postale su još i manje.

Keirrison je tako protekle dvije sezone proveo na posudbama u Benfici, Fiorentini i Santosu, a sada će zaigrati u klubu iz Belo Horizontea koji nakon 18 odigranih kola drži 11. mjesto brazilskog prvenstva.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika