25.08.2011. / 17:31

Autor: Nacional.hr

Pobunjenici tvrde: Opkolili smo Gadafija u Tripoliju

Gadafi je u nekoliko navrata kontaktirao medije kako bi opovrgnuo glasine da je zarobljen ili ubijen, no uvijek je pažljivo skrivao svoju lokaciju

Moamer GadafiMoamer GadafiPobunjenici su u središtu Tripolija opkolili nekoliko zgrada u kojima se navodno skriva Moamer Gadafi.

Zapovjednik pobunjenika izjavio je novinarima kako sustavno prikupljaju informacije o Gadafiju i njegovom skrovištu no do sada se niti jedna informacija nije pokazala točnom.

Podsjetimo, francuski mediji objavili su izjave libijskih komandosa koji su upali u jednu od Gadafijevih sigurnih kuća u Tripoliju tek nekoliko sati nakon što je Gadafi pobjegao iz nje.

Gadafi je u nekoliko navrata kontaktirao medije kako bi opovrgnuo glasine da je zarobljen ili ubijen, no uvijek je pažljivo skrivao svoju lokaciju.

Njegov sin Saif al-Islam novinarima je rekao kako je njegov otac i cijela obitelj i dalje u Tripoliju, na sigurnom te da ne namjeravaju napustiti glavni libijski grad.

Vezane vijesti

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Predstavnici Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) doputovali su u Libiju kako bi osigurali oslobađanje svojih kolega koji su zatočeni prošlog tjedna,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika