26.08.2011. / 08:24

Autor: Hina , Nacional.hr

Rukavina: Dinamo protiv Ajaxa u borbu za treće mjesto

Prve dvije momčadi iz skupine plasirat će se u osminu finala Lige prvaka, trećeplasirani sastav nastavit će natjecanje u 16-ini finala Europske lige, dok će posljednjeplasirana momčad završiti natjecanje u Europi u prosincu

Nakon ždrijeba skupina nogometne Lige prvaka na kojemu je hrvatski prvak, Dinamo iz Zagreba svrstan u skupinu D s Realom iz Madrida, Lyonom i Ajaxom, pomoćni trener Tomislav Rukavina ocijenio je kako će se Dinamo s Ajaxom boriti za treće mjesto u skupini koje bi osiguralo nastavak natjecanja u Europskoj ligi na proljeće.

"Dobili smo vrlo jaku i atraktivnu skupinu. Stvarno će biti veliko zadovoljstvo igrati protiv megamomčadi kao što je Real Madrid, bit će zanimljivo vidjeti koliko može naša momčad u takvoj utakmici. Lyon i Ajax su momčadi protiv kojih se može igrati i nadam se da ćemo skupiti što više bodova i biti u borbi za treće mjesto s Ajaxom, jer realno Lyon i Real su favoriti za prva dva. Vjerujem da je Ajax nešto slabiji nego prije dvije godine jer je prodao Suareza", rekao je Rukavina.

Napadač Dinama Fatos Beqiraj priznao je da je navijač Reala i kako će mu nastup na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu biti ostvarenje sna.

"Igrati protiv Real Madrida je nešto o čemu maštam otkako sam bio dijete. Uvijek sam pratio njihove utakmice i ovo je ispunjenje sna. Bit će nam to prava prilika pokazati koliko vrijedimo i gdje smo u odnosu na najbolje. Što se tiče Lyona i Ajaxa, tu trebamo tražiti svoju priliku. Naravno, spremit ćemo se što bolje kako bismo bili spremni za početak natjecanja", rekao je Beqiraj.

Prve dvije momčadi iz skupine plasirat će se u osminu finala Lige prvaka, trećeplasirani sastav nastavit će natjecanje u 16-ini finala Europske lige, dok će posljednjeplasirana momčad završiti natjecanje u Europi u prosincu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika