29.08.2011. / 19:18

Autor: Totalsport

Götze kažnjen s dvije utakmice suspenzije i 10.000 eura

Već ranije kaznu od tri utakmice suspenzije zbog isključenja (u 64. minuti) zaslužio je lijevi branič Bayer Leverkusena Michal Kadlec

Mario Götze (Wikipedia)Mario Götze (Wikipedia)Talentirani 19-godišnji vezni nogometaš dortmundske Borussije Dortmund Mario Götze kažnjen je s dvije utakmice zabrane nastupa i 10.000 eura od strane Disciplinske komisije Njemačkog nogometnog saveza.

Kazna je to za njegovo isključenje u utakmici 4. bundesligaškog kola protiv Bayer Leverkusena. Podsjećamo, Borussijin veznjak je isključen u 77. minuti zbog pokušaja udaranja Hanne Balitscha, kao i kasnijeg pljuvanja u njegovom smjeru.

Osim Götzea kažnjen je i njegov suigrač Sebastian Kehl, također s dvije utakmice suspenzije zbog "nesportskog ponašanja" nakon laganog guranja pomoćnog suca za vrijeme čekanja na ulazak u igru s klupe.

Već ranije kaznu od tri utakmice suspenzije zbog isključenja (u 64. minuti) zaslužio je lijevi branič Bayer Leverkusena Michal Kadlec.

Vezane vijesti

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman kažnjen je sa 104 sati društveno korisnog rada zbog neplaćanja alimentacije, objavio je sud Orange Countyja.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika