31.08.2011. / 18:06

Autor: Totalsport

Tanner: Šimunić će u Dinamu dobiti više prilika nego kod nas

- Svi mi znamo kolike su njegove kvalitete. Složili smo se ipak da je u postojećim okolnostima njegov transfer najrazumnije rješenje i za njega i za nas - rekao je klupski direktor Ernst Tanner

Josip Šimunić(Foto:Igor Šoban)Josip Šimunić(Foto:Igor Šoban)Iz njemačkog Bundesligaša Hoffenheima potvrdili su transfer hrvatskog stopera Josipa Šimunića (33) u zagrebački Dinamo.

- Joe vjeruje da će kod kuće imati standardniji status u momčadi no što je u posljednje vrijeme imao kod nas - rekao je klupski direktor Ernst Tanner dodavši:

- Svi mi znamo kolike su njegove kvalitete. Složili smo se ipak da je u postojećim okolnostima njegov transfer najrazumnije rješenje i za njega i za nas.

U Hoffenheimu je Šimunić odigrao 43 utakmice i zabio jedan gol otkako je 2009. došao iz Herthe. U Bundesligi je neprekidno igrao 14 sezona. Skupio je 271 nastup i četiri gola.

Vezane vijesti

Prvo pojačanje Liverpoola Islanđanin Sigurdsson

Prvo pojačanje Liverpoola Islanđanin Sigurdsson

Islandski nogometaš Hoffenheima Gylfi Sigurdsson proljetni dio sezone impresionirao je na posudbi u Swanseeju pod palicom sadašnjeg menadžera… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika