06.09.2011. / 08:55

Autor: Hina

Magath kaznio Mandžukića

Mandžukić nije prvi hrvatski igrač kojeg je Magath kaznio. Identičan iznos je u rujnu prošle godine morao platiti i Ivan Rakitić

ArhivaArhivaTrener njemačkog nogometnog bundesligaša Wolfsburga Felix Magath kaznio je dvojicu napadača, hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića i Nijemca Patricka Helmesa, sa po 10.000 eura zbog nepoštivanja njegovih naredbi.

Igrači su kažnjeni zbog nezalaganja tijekom utakmice protiv Borussie Mönchengladbach koju je Wolfsburg izgubio 1:4. Prema pisanju Bilda, Magath je u poluvremenu utakmice zaprijetio svojim igračima da će onaj tko izgubi loptu, a nakon toga se ne vrati u obranu biti novčano kažnjen. Mandžukić i Helmes se očito nisu vratili.

Helmes osim novčane kazne mora trenirati odvojeno od prve ekipe. "Helmes ne trči dovoljno. Nastavit ćemo ovako sve dok ne dođe u formu," poručio je njemački stručnjak.

Zanimljivo, Mandžukić nije prvi hrvatski igrač kojeg je Magath kaznio. Identičan iznos je u rujnu prošle godine morao platiti i Ivan Rakitić. Također zbog taktičke nediscipline. Rakitić je kažnjen jer je tijekom utakmice između Schalkea i Hannovera s Amerikancem Jermainom Jonasom zamijenio mjesta prilikom izvođenja kornera.

U trenerskoj karijeri dugoj 16 godina Felix Magath prošao je pola Njemačke. Počeo je u HSV-u, a vodio je Nürnberg, Werder, Eintracht, Stuttgart, Bayern, Schalke i Wolfsburg.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika