07.09.2011. / 16:02

Autor: Nacional.hr

Mario Đaković novi izvršni tehnički direktor INGRE

Od 1. rujna 2011. na mjesto izvršnog tehničkog direktora INGRE dolazi Mario Đaković koji će biti odgovoran za upravljanje i koordinaciju tehničkih poslova sektora graditeljstva i energetike.

Mario ĐakovićMario ĐakovićMario Đaković je započeo karijeru na međunarodnom tržištu gdje je stekao vrijedno desetogodišnje iskustvo u američkim tvrtkama specijaliziranim za investicijski inženjering, energetiku i graditeljstvo, radeći kao vodeći inženjer i voditelj projekata na Bliskom istoku (Irak, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati).

Đaković je diplomirao strojarstvo na Sveučilištu u Tuzli, a trenutno pohađa doktorski studij na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Dolazak Maria Đakovića u INGRU je nastavak programa kadrovskog jačanja Društva u sklopu poslovnog restrukturiranja s ciljem jačanja prisustva INGRE na njenim tradicionalnim tržištima Bliskog istoka, Sjeverne Afrike i Ruske Federacije.

Vezane vijesti

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Novi misteriozni ugovor od 30,7 milijuna eura za Ingru

Na istom tradicionalnom tržištu na kojem je Ingra sklopila lanjski visokovrijedan projekt, nisu željeli otkriti kojem, ugovorena je realizacija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika