09.09.2011. / 21:25

Autor: Nacional.hr

Video: Dirljiva komemoracija za poginule hokejaše Lokomotiva

Igrači Dynama iz Minska od svojih su se protivnika oprostili na dirljivoj komemoraciji pred prepunim gledalištem

Hokejaši Dynama Minsk na dirljiv su se način oprostili od svojih poginulih kolega (Screenshot)Hokejaši Dynama Minsk na dirljiv su se način oprostili od svojih poginulih kolega (Screenshot)Igrači Dynamo Minska u četvrtak uvečer navukli su svoju opremu i u vrijeme predviđeno za utakmicu KHL lige protiv Lokomotiv Yaroslavla izašli na led. Oči u oči stajali su nasuprot svojim protivnicima.

No, njihovi protivnici nisu bili od krvi i mesa, već samo njihove slike na simboličnim mjestima gdje bi igrači stajali.

Dan ranije, zrakoplov s igračima Lokomotiva srušio se nedugo nakon polijetanja i gotovo je cijela momčad poginula, u jednoj od najgorih tragedija u povijesti hokeja.

Igrači Dynama iz Minska od svojih su se protivnika oprostili na dirljivoj komemoraciji pred prepunim gledalištem.

Iako su karte za utakmicu bile rasprodane tjednima ranije, niti jedna karta nije bila vraćena. Svi gledatelji došli su odati počast poginulim hokejašima. Među njima je bio i bjeloruski predsjednik Aleksandr Lukašenko.

U spomen na svoje kolege igrači Dynama ispucavali su pak u prazan gol, da bi na kraju uz zvukove rekvijema položili cvijeće u gol.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika