11.09.2011. / 21:19

Autor: Totalsport

EBEL liga: Medveščak iščupao pobjedu nakon kaznenih udaraca

Medveščak je ostao hladnije glave kod izvođenja kaznenih udaraca te su sa 2-0 ipak na kraju upisali dva vrijedna boda protiv debitanta u EBEL ligi

Medveščak je 'iščupao' pobjeduMedveščak je 'iščupao' pobjeduHokejaši zagrebačkog Medveščaka pobijedili su češki Znojmo u drugom kolu EBEL lige tek nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

Iako su nakon 22 minute igre vodili s velikih 3-0, hokejaši Medveščaka pobjedu su izborili tek nakon izvođenja penala. Tomislav Zanoski, Ryan Kinasewich i Alan Letang doveli su "medvjede" u vodstvo od 3-0, ali se kompletna momčad nakon toga previše opustila i dozvolila Česima da se razmašu. Do kraja druge trećine Znojmo je uspjelo smanjiti na 3-2, da bi na samom početku posljednje dionice Jan Seda zabio za 3-3.

Taj rezultat ostao je do kraja regularnog djela utakmice, kao i nakon pet minuta produžetaka. Medveščak je ostao hladnije glave kod izvođenja kaznenih udaraca te su sa 2-0 ipak na kraju upisali dva vrijedna boda protiv debitanta u EBEL ligi.

EBEL liga, 2. kolo:

Medveškač - Znojmo 4-3p (1-0, 2-2, 0-1, 0-0, 2-0)

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika