15.09.2011. / 00:29

Autor: Hina , Nacional.hr

'Uglednici' i HDZ-ovi patrijarsi na Dinamovoj utakmici

Na tribinama stadiona Maksimir bili su predsjednik i potpredsjednik Sabora Luka Bebić i Vladimir Šeks, ministri u Vladi Gordan Jandroković, Radovan Fuchs i Darko Milinović, te vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Vlatkom Markovićem i izbornikom Slavenom Bilićem

Foto: Danijel PopekFoto: Danijel PopekSusret Dinama i Real Madrida na otvaranju Lige prvaka privukao je u Maksimir brojne uglednike i političkog, sportskog i javnog života Hrvatske.

Na tribinama stadiona Maksimir bili su predsjednik i potpredsjednik Sabora Luka Bebić i Vladimir Šeks, ministri u Vladi Gordan Jandroković, Radovan Fuchs i Darko Milinović, te vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Vlatkom Markovićem i izbornikom Slavenom Bilićem. Utakmicu su pratili i veleposlanici Španjolske, Portugala, Mađarske, Češke i Slovačke, kao i predstavnici većina hrvatskih političkih stranaka.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
17/4/11

DONDON, 15.09.11. 07:41

Što je novost da su se HDZ-ovci skupili na Dinamovoj utakmici?! To je inače njihov tim, nasljedstvo F.Tuđmana. Treba li spominjati imena sljedbenika te ostavštine na čelu sa V. Markovićem i onda redom?! Kakvu je državu ostavio, takav mu je i nogomet.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika