15.09.2011. / 17:19

Autor: Hina , Nacional.hr

Ukrali nam program bez programa

Dijelove sadržaja programa Kosor drži prepisanima iz programa vlade kojoj je na čelu. "Ono što smo dosad vidjeli iz programa, vezano uz energetiku, to je prepisano iz programa ove vlade", rekla je

ArhivaArhivaPredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor ocijenila je da je danas predstavljeni program "Kukuriku koalicije" zapravo "program bez programa" i ne nudi ništa ohrabrujuće.

"Moglo bi se reći da je to program bez programa, koji su u tri-četiri navrata pokušali plasirati u javnost i nije uspijevalo", rekla je Kosor uoči skupa o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Ocijenila je da postoji nesklad između onoga kako je najavljeno da će se taj program provoditi, u neprekidnoj komunikaciji s ljudima, i onoga što se dogodilo na današnjem predstavljanju u Tvornici. "Važna je i prva naznaka kako će se provoditi. Zoran Milanović govorio je o neprekidnoj komunikaciji s ljudima, ali kad su ljudi koje su pozvali pokušali nešto pitati, onda im to nisu dopustili", rekla je.

Dijelove sadržaja programa Kosor drži prepisanima iz programa vlade kojoj je na čelu. "Ono što smo dosad vidjeli iz programa, vezano uz energetiku, to je prepisano iz programa ove vlade", rekla je.

Kosor je rekla kako nije "stigla pogledati program", ali je, kaže, vidjela "refleksije u medijima onoga što je Zoran Milanović govorio" te ocijenila da program "Kukuriku koalicije" ne nudi "ništa ohrabrujuće". Neke naznake, dodala je, upućuju na mnoge kontradiktornosti unutar same te koalicije u vezi s iznimno važnim infrastrukturnim projektima - "jedni govore da će se graditi autocesta do Dubrovnika, drugi da neće".

"Ima mnogo takvih primjera, na primjer na pitanje oko registra branitelja, Zoran Milanović rekao je da je registar objavljen", rekla je Kosor.

Hrvatska premijerka drži da program oporbene koalicije ne sadržava ništa konkretno što bi se moglo analizirati u ovome trenutku. "Ništa konkretno što bismo u ovome trenutku mogli analizirati", rekla je.

Na pitanje hoće li se sada vladajuća koalicija požuriti sa svojim programom, rekla je da će ga predstaviti kad im to bude odgovaralo.

"Naš je program odavno gotov. Nismo ga htjeli predstavljati u vrijeme kad smo smatrali da to za nas nije povoljno. Mi ćemo ga predstaviti onda kad to bude za nas povoljno", rekla je.

Taj će program biti vrlo opširan i opsežan, "po svim točkama i segmentima života u Hrvatskoj za koje smatramo da građane najviše zanimaju i dat ćemo odgovore na neka pitanja koja su još otvorena", najavila je.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 15.09.11. 17:36

bjeloglava krmača se još usudi kritizirat. Kao kradeze će izvući zemlju a nemaju pojma kako i dosad nisu ništa napravili.


registracija
17/8/11

foringas, 15.09.11. 20:13

nezna šta drugi nude ali ZNA da ništa ne nude.
neka sad kaže da NE ZNA.


registracija
22/4/11

www, 15.09.11. 22:08

A gdje je njen program?


registracija
19/6/10

odimidodjimi, 16.09.11. 03:18

Njima bi, po mislje4nju bjeloglavog supa, trebalo zabraniti izlazak na izbore zbog objede da su prepisali program, a zbog HDZ-ovog "crnog fonda", nikome nista...


registracija
2/6/11

stereo, 16.09.11. 06:37

Ukrali vam program. Pa što su od vas mogli ukrasti upotrebu crnih fondova, mrkanje love iz firmi, upotrebu ogromne količine leševa za glasanje.
Ali nisu vam zato mogli ukrasti, obraz, poštenje, iskrenost, brigu za vlastiti narod jer toga nemate.
Domoljublje se ne mjeri polaganjem ruke na sinfulju kada svira Himna. Stoga
Ljubin vas u šelo kada obraza nemate.

Vaš JA !


registracija
3/6/11

skaraica, 16.09.11. 07:54

Imali su vam što i ukrast.


registracija
16/6/10

nosonja, 16.09.11. 08:24

Njihov program ide pod sloganom....."ZNA SE... ,IDEMO DALJE PO STAROM" Ne znam za koga je ono Berlusconi izjavio...... da je netko debela nej..ena ku..a' ???


registracija
22/3/11

vferari, 16.09.11. 08:37

Dali ta žena kad posluša ono što govori? gledajte!najprije kaže kako su program prepisali dabi odma rekla kako program nevalja ništa,Pa jasno da nebi valjao ništa da su ga prepisali,njezina je nesreća što hrvatski građani imaju svoj mozak kako da ne moraju koristiti vrlo oskudnu uslugu postavljene premijerke.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika