16.09.2011. / 17:05

Autor: Nacional.hr

Kerum & Josipović

Kriza dolazi, a banke se boje izaći u javnost

"Čuo sam od poslovnih krugova kako je ova kriza koja je bila, ništa prema onome što nas čeka u budućnosti", započeo je Kerum

Photo: Ivana Ivanović/PIXSELLPhoto: Ivana Ivanović/PIXSELLZa vrijeme posjete predsjednika Ive Josipovića Splitu i splitskom gradonačelniku Željku Kerumu novinarka Slobodne Dalmacije zabilježila je njihov razgovor o ekonomskim problemima.

U laganoj šetnji po vrelom suncu, nakon razgledavanja gradilišta zapadne obale, dvoje dužnosnika su krenuli u obližnju kavanu.

"Čuo sam od poslovnih krugova kako je ova kriza koja je bila, ništa prema onome što nas čeka u budućnosti", započeo je Kerum.

"Da, i ja sam to čuo. Prema informacijama koje sam dobio od banaka, prognoze su tako pesimistične da se uopće s njima boje izići u javnost", informirao je poduzetnika predsjednik.

"Ma kako ćeš se izvuć iz krize kad u nas nema nikakve proizvodnje, samo uvozimo. Neki dan se u Splitu otvarao ovaj centar "Bauhaus" i ja sam tamo triba reć par riči. Pita san ih koliki je postotak hrvatskih proizvoda, a oni su mi rekli - jedan posto! To je strašno", na što je predsjednik odgovorio kimanjem glave.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 16.09.11. 17:35

Ničega se banke ne boje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika