17.09.2011. / 14:50

Autor: Hina , Nacional.hr

Alfa desničar pozvan u Zmajlijevo gnijezdo

Čelnici Kukukriku koalicije komentirali su napis u današnjem Novom listu da će "ministar policije Tomislav Karamarko na izbore vjerojatno izaći kao prvi na listi u 10. (dalmatinskoj) izbornoj jedinici" odnosno da će u toj jedinici izaći "tek nakon što je odbio ponudu Jadranke Kosor da se natječe u 8. (riječkoj) izbornoj jednici".

Tomislav Karamarko (Pixsell)Tomislav Karamarko (Pixsell)Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina izjavio je danas da je politka Kukuriku koalicije za 21. stoljeće "jasna alternativa politici HDZ-a koja nas je vratila u 20. stoljeće što se tiče svih ekonomskih pokazatelja, od nezaposlenosti do prodaje onoga što se ne bi smjelo prodavati i zaduživanja preko mjere".

Komadina je naveo primjer Janafa i Croatia osiguranja, kao tipičan primjer da se nešto kapitalno pretvara u potrošnju, ustvrdivši da bi bilo poštenije da se dug riješi zaduženjem, a ne prodajom.

"HDZ nastavlja istu politiku iako ona ne donosi dobro, jer kada se se sve proda mora doći do restrikcije. A plan Kukuriku koalicije nisu restrikcije nego pošteno i odgovorno ići u reforme i investicije", rekao je Komadina koji je zajedno s drugim vodećim ljudima Kukuriku koalicije danas na riječkoj tržnici građanima dijelio raspored prezentacija predizbornog programa Plan 21, te razgovarao s novinarima i građanima.

Komadina je kazao da Vlada ističe da ove godine neće biti rebalansa proračuna, ali da gotovo istodobno najavljuje prodaju imovine, kako tog rebalansa ne bi bilo. Dodao je da se u HDZ-u razmahala opća afera te ocijenio da će se "sabor sastati samo da bi se rastao".

Željko Jovanović je rekao da ovi izbori "nisu izbori između crvenih i crnih nego izbori između korupcije i poštenja, odgovornosti i neodgovornosti, između rada i nerada".

Čelnici Kukukriku koalicije komentirali su napis u današnjem Novom listu da će "ministar policije Tomislav Karamarko na izbore vjerojatno izaći kao prvi na listi u 10. (dalmatinskoj) izbornoj jedinici" odnosno da će u toj jedinici izaći "tek nakon što je odbio ponudu Jadranke Kosor da se natječe kao protukandidat Slavku Liniću i ostalima iz Kukuriku koalicije u 8. (riječkoj) izbornoj jednici".

Jovanović (SDP) je rekao da "čovjek koji je rekao da se stidi ako mu netko kaže da je antifašist nema što tražiti u 8. izbornoj jednici."

Komadina je dodao da je "pravilo izbora da desnica ide tamo gdje je jaka i da ne ide obrnuto, da najveći desničar ne ide u najlijeviju jedinicu". "Osobno nisam čuo za taj plan, ali je on dobrodošao kao protukandidat", rekao je Komadina dodavši da će biti "dobro dočekan, još bolje ispraćen".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
22/3/11

vferari, 17.09.11. 15:40

Gde god se taj grobar pojavi proći će isto On je kronični loš policajac i grobar a takve niko normalan ne voli


registracija
3/6/11

skaraica, 17.09.11. 18:28

Što se ove individue tiče tu je komentar besmislen.


registracija
30/6/09

jebivjetar, 17.09.11. 23:21

Kara Marko je kara !


registracija
9/8/09

vinko12, 26.11.11. 16:45

Jovanović (SDP) je rekao da "čovjek koji je rekao da se stidi ako mu netko kaže da je antifašist nema što tražiti u 8. izbornoj jednici."
Po jovanovicu itako ispada zborna jedinica 8 j su sami crveni kmeri i boljsevici, i da ti kreteni neznaju sto je demokracija. Zalosno iako je id sdpea


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika