26.09.2011. / 19:36

Autor: Totalsport

Wilshere podvrgnut operaciji: Nadam se povratku oko Božića

- Operacija je dobro prošla. Osjećam se dobro, provest ću noć u bolnici na promatranju i nakon toga idem kući. Sretan sam - napisao je na svom Twitter-profilu Wilshere

Jack Wilshere Jack Wilshere Vezni nogometaš Arsenala Jack Wilshere odradio je operaciju gležnja zbog kojeg nije igrao od srpnja ove godine i prijateljske utakmice protiv New York Red Bulla.

Devetnaestogodišnji engleski reprezentativac zaradio je ozljedu stopala još u lipnju ove godine, a kulminacija boli dogodila se za vrijeme prijateljske utakmice protiv američke momčadi New Yorka (1-1) 31. srpnja. Nakon te utakmice Wilshere nije odigrao više ni minute za "topnike", te je danas (ponedjeljak) bio podvrgnut operaciji.

- Operacija je dobro prošla. Osjećam se dobro, provest ću noć u bolnici na promatranju i nakon toga idem kući. Sretan sam - napisao je na svom Twitter-profilu Wilshere.

Englez će najvjerojatnije pauzirati do prosinca, a sam je na istoj društvenoj mreži napisao da se nada povratku oko Božića.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika