02.10.2011. / 15:51

Autor: Hina

Kosor:

Ne znam ja otkud Pupovcu informacije o srpskim optužnicama

Pupovac je jučer rekao kako su o optužnicama iz Srbije protiv 40-ak hrvatskih državljana, među kojima je i Vladimir Šeks, znatno prije razgovarali hrvatski ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i srbijanska ministrica pravde Snežana Malović

Jadranka Kosor i Milorad Pupovac (Pxsell)Jadranka Kosor i Milorad Pupovac (Pxsell)Predsjednica Vlade Jadranka Kosor rekla je danas kako ju je, ako je ranije znao nešto o optužnicama iz Srbije, predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac trebao obavijestiti o njima.

"Ne znam ja otkud sve te informacije gospodinu Pupovcu. Kao što znate, potpredsjednik njegove stranke sjedi u Vladi RH, pa ako je znao, ako je imao informacije, gospodin Pupovac ili gospodin Uzelac, o tim optužnicama, bio bi red da su i mene obavijestili", rekla je premijerka ocijenivši da se radi o skupljanju političkih poena.

Pupovac je jučer rekao kako su o optužnicama iz Srbije protiv 40-ak hrvatskih državljana, među kojima je i Vladimir Šeks, znatno prije razgovarali hrvatski ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i srbijanska ministrica pravde Snežana Malović, te kako mu nije jasno zašto prije nisu izašle u javnost i zašto se "Sabor pretvorio u sredstvo za tu priču".

„U politici ne treba ništa čuditi, pogotovo što je sad vrijeme kad se gospodin Pupovac bori za glasove srpske nacionalne manjine", rekla je premijerka komentirajući na traženje novinara Pupovčevu izjavu da je njegov SDSS bliži SDP-u.

Izjavu jednog od čelnika Kukuriku kolaicije, predsjednika HNS-a Radimira Čačića, koji je u subotu u Splitu vladajuću garnituru nazvao jadnom, komentirala je rekavši kako očito imaju različita mjerila o tome što je jadno, a što nije.

"Evo gospodin Čačić, koji želi biti glavni vozač Kukuriku vozila; koje on sretne na cesti, to je poznato, to su jadni ljudi, i radnici kojima ne isplaćuju plaće u svojim poduzećima", rekla je i dodala kako bi svi bili jadni "kada bi on zasjeo kao glavni vozač u Kukuriku vozilu koje bi Hrvatsku, kako oni govore, vozilo u budućnost, a uz njega suvozač Milanović".

Predsjednica Vlade je odgovarala na upite novinara nakon mise vojno – redarstvenog hodočašća u Mariji Bistrici.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
15/8/09

vergilia, 02.10.11. 17:11

"Predsjednica Vlade je odgovarala na upite novinara nakon mise vojno – redarstvenog hodočašća u Mariji Bistrici."
Očito je na misi dobila inspiraciju za odgovore - oni su doista odraz osobne katoličke duhovne obnove - odatle i prispodoba o vozaču..:))


registracija
21/2/11

skyway, 02.10.11. 18:48

Sramotno je ovo sto radi Jadranka Kosor. Naprosto gadi mi se. Pored nje treba prolaziti kao pored poljskog zahoda - zacepljenog nosa! Fuj!


registracija
17/5/11

MarioBosnjak, 02.10.11. 20:28

Nastavlja se teror okupacije u 26 slika.
Mi nevini bojovnici koji samo u autobusu provjeravaju i kažnjavaju putnike bez vozne karte označsvaju se svakojakim neprikladnim neljudskim imenima.
Koga već briga što vožnja nije besplatna ?
Cijena nepoštivanja mora se po svaku cijenu platiti.


registracija
3/12/10

Yoda, 02.10.11. 20:40

Ne zna ona ništa, ali i dalje želi vladati državom. @skyway, potpisujem...


registracija
14/11/07

laufer, 02.10.11. 21:38

Ništa novo.
Kosorka (opet) nešto ne zna.


registracija
17/7/07

budjoni, 02.10.11. 23:20

"Ne znam ja otkud Pupovcu informacije o srpskim optužnicama"

Naravno da ne zna.
Opće je poznato da u HDZ-u nitko ništa nije vidio, nitko se ničega ne sjeća i nitko ništa ne zna.
Ni kako je opljačkana vlastita država, ni kako je provedena privatizacija, niti se bilo što zna o korupciji, crni fondovima, grabeži stambenog fonda, isisavanju novca iz državnih firmi, ratnom profiterstvu, uništavanju uspješnih tvrtki....
Čak se ni predsjednica HDZ-a ne sjeća da ju je na to mjesto instalirao stanoviti dr. Ivo Sanader, pa se ponaša kao da je izabrana na legalnim izborima.
Navodno je taj Ivo (kud on tu i ja) najveći lopov u državi.
Kakav legitimitet uživa trenutna premijerka obzirom na okolnost da ju je postavio vrhunski razbojnik?
Zato Jadranka Kosor s osobitom radošću iščekuje izbore, kako bi napokon dobila blagoslov biračkog tijela za daljnje uspješno upravljanje hrvatske lađe (kao i do sada) po smrdljivoj žabokrečini hrvatske močvare.


registracija
5/3/10

starimudrac, 02.10.11. 23:33

nije znala ni za crne torbe kojima je kupovala glasove na izborima. ni za inu i mol. za ništa. ni auto ne zna vozit. ne zna ni kud nas vodi. ni marijo bošnjak ne zna.


registracija
8/11/10

matem, 02.10.11. 23:56

zamisli... misa, duhovna obnova... naslađivanje nad Čačićevom sudbinom... sve u sat vremena,


registracija
2/6/11

stereo, 03.10.11. 07:04

E da nije bilo HDZ-a gdije bi nam kraj bio, danas bismo posuđivali lovu EU.


registracija
22/3/11

vferari, 03.10.11. 09:47

stereo
Hrvatska se je
zadužila preko 50 milijardi eura od koga ?
A što se tiče Kosorice ona ništa nezna ona sve zna ovisno o situaciji.Ovo s optužnicama iz Srbije istina je ono što kaže predsjdnik neka kaže njemu da laže.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika