08.10.2011. / 10:27

Autor: Hina

Berlusconi odbacuje zahtjeve za ostavkom

Talijanski premijer Silvio Berlusconi odbacio je u petak pozive za ostavkom iako u zemlji jača negodovanje protiv njegove vlade, a najnovije prosvjede organizirali su studenti koji se bune zbog rezova u obrazovanju.

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio Berlusconi odbacio je u petak pozive za ostavkom iako u zemlji jača negodovanje protiv njegove vlade, a najnovije prosvjede organizirali su studenti koji se bune zbog rezova u obrazovanju.

Pod pritiskom da odstupi s vlasti zbog nezavidne gospodarske situacije u zemlji, korupcije i seks skandala, Berlusconiju to ne pada na pamet već optužuje ljevicu da "opsesivno" radi na njegovom smjenjivanju.

"Zahtjev za ostavkom smatram apsurdnim. To bi samo izazvalo nestabilnost u zemlji i otvorilo vrata financijskim špekulacijama", kazao je Berlusconi.

Poručio je da će vlada nastaviti s programom reformi i istaknuo da će ostati na premijerskom položaju usprkos činjenici da se radi o "osobnom žrtvovanju".

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika