10.10.2011. / 12:30

Autor: Bojana Križić

Glazba u genima

Prvi singl za kći Matije Dedića uz Leu Deklevu

Za pjesmu 'Spremam život' kantautorica je u pomoć pozvala pjevače dječjeg zbora Klinci s Ribnjaka, te malu Lu Dedić, koja se nametnula kao logičan izbor s obzirom da je klavirske dionice odsvirao njen otac Matija Dedić

Nakon uspjeha pjesme 'Dogodila se ljubav', koja je osvojila niz nagrada, uključujući i Porin za pjesmu godine, Lea Dekleva vraća se na scenu nečim potpuno drugačijim.

Novi singl zove se 'Spremam život', a govori o preispitivanju sebe i donošenju životnih odluka. 'Nije mi bilo lako odabrati sljedeći singl nakon "Dogodila se ljubav", koja je uz pomoć Mladena i Saše iz grupe TBF stigla do velikog broja ljudi. Kad vam se dogodi takva pjesma, sve ostalo što napravite podložno je usporedbi. Zato sam odlučila predstaviti potpuno različitu pjesmu, koja pokazuje i raznovrsnost novog albuma na kojem trenutno radim', rekla je Lea. Za pjesmu 'Spremam život' kantautorica je u pomoć pozvala pjevače dječjeg zbora Klinci s Ribnjaka, te malu Lu Dedić, koja se nametnula kao logičan izbor s obzirom da je klavirske dionice odsvirao njen otac Matija Dedić.

Da dolazi iz glazbene obitelji Lu je pokazala već na svom prvom snimanju. U Morris studio došla je potpuno spremna, snimivši svoj dio već za nekoliko minuta. 'Lu je oduševila cijelu ekipu. Svoj je angažman shvatila jako ozbiljno. Iako je imala malu tremu, pokazala je da joj je glazba u genima', otkrila je Lea. A što kaže mala Lu? 'Pjesma mi se odmah sviđala, melodija, tekst, sve. Imala sam kratki zgodni tekst i to mi se isto svidjelo. Mislim da je Lea sretna što je napravila pjesmu uz pomoć svojih prijatelja i mene.

Pjesma mi je toliko lijepa da bih ju cijelu sama pjevala i često ju i pjevam za sebe. Ljudi će ju rado slušati', rekla je samouvjereno mala zvijezda. 'Spremam život' kreće u osvajanje radijskog etera, a ovog tjedna slušajte ju ekskluzivno u eteru Otvorenog radija. Uz Leu, koja potpisuje glazbu i tekst, na aranžmanu je radio i Baby Dooks, a spot očekujte do kraja mjeseca. Spremam život,sklanjam sjećanja Spašavam što spasiti se da Tražim ljude iskrenog osmjeha I odgađam kraj....

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika