12.10.2011. / 14:22

 

Video: Steven Spielberg vraća se u rat

Film prati nevjerojatnu priču o prijateljstvu između Alberta i njegova konja Joeyja. Kad ih rat razdvoji, to pokreće Albertovu avanturu u potrazi za njegovim najboljim prijateljem.

Bilo to "Spašavanje vojnika Ryana" ili "Schindlerova lista", produciranje "Združene braće" ili "Pacifika", Steven Spielberg ima sklonost ka ratnim pričama. Takav je slučaj i s njegovim najnovijim redateljskim projektom "Ratni konj", čiji je trailer premijerno prikazan.

"Ratni konj" epska je pustolovina koja se proteže od ruralne Engleske do europskih bojišta tijekom Prvog svjetskog rata. Film prati nevjerojatnu priču o prijateljstvu između Alberta i njegova konja Joeyja. Kad ih rat razdvoji, to pokreće Albertovu avanturu u potrazi za njegovim najboljim prijateljem.

Ovo je za Spielberga jedinstvena pripovijest. Njegova najnovija ratna priča ispričana je iz konjske perspektive. Impresivna životinja prolazi put od konjice preko prvih crta bojišnice pa sve do ničije zemlje u klimaktičnoj završnici. (D.R.)

Vezane vijesti

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Sve popularniji trend vraćanja starih filmskih blockbustera u kinodvorane, samo ovaj put u 3D tehnici, zainteresirao je i financijski najuspješnijeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika