13.10.2011. / 09:56

Autor: Nacional.hr

Mobbing Vladimira Štange?

"Takvo ponašanje, koje šteti časti, ugledu i dostojanstvu osobe, opisano je u svjetskoj literaturi kao zlostavljanje na radnom mjestu, odnosno mobbing", poručila je predsjednica udruge Jadranka Apostolovski.

Foto: PixsellFoto: PixsellMobbing, hrvatska udruga koja pomaže osobama zlostavljanim na radnom mjestu, osudila je jučerašnji primitivno-agresivni ispad Vladimira Šeksa upućen saborskoj zastupnici Gordani Sobol. Šeks je zastupnicu za vrijeme zasjedanja Mandatno imunitetnog povjerenstva lažno optužio da joj je suprug u zatvoru, a potom joj rekao "da se ponaša pristojno, kao što pleše na štangi".

"S nevjericom i zgražanjem osuđujemo obraćanje Vladimira Šeksa Gordani Sobol jučer u Saboru, dakle na njihovom radnom mjestu. Takvo ponašanje, koje šteti časti, ugledu i dostojanstvu osobe, opisano je u svjetskoj literaturi kao zlostavljanje na radnom mjestu, odnosno mobbing", poručila je predsjednica udruge Jadranka Apostolovski.

"Ne čudi nas stoga ni odbacivanje Zakona o sprječavanju zlostavljanja na radu u ovom sazivu sabora. Visoki državni dužnosnici i saborski zastupnici sve češće svojom retorikom i međusobnim vrijeđanjem daju sliku o tome da niti ne znaju razliku između civiliziranog sukoba mišljenja, i sukoba koji šteti ugledu, časti i dostojanstvu", zaključila je Apostolovski.

Vezane vijesti

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i jedan od utemeljitelja HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako Hrvatsku u budućnosti vidi kao demokratsku,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 13.10.11. 10:17

Nevjerovatno sa koliko strpljena mora raspolagati hrvatski narod a da bi dočekao odlazak makar jednoga odvratnoga i jadnoga stvorenja iz vrha hrvatske vlasti.Ta selekcija ili nametnuti sistem načina izbora i vladanja u Hrvatskoj,do sada je iznjedrio mnoga čudovišta na političkoj sceni.Jedan on najvećih(ili najgorih)je sudbonosni Šeks.Njegovo maltretiranje nacije,zakona,Ustava,političke scene,gemišta i sl.iz arsenala mogućih tortura,dosadilo je i Bogu i vragu.No koliko HRvatska ima apsurdne propise,i nedjelotvoran sustav vidi se iz činjenice da je i Šeks i propisi i ostali na pozicijama,nedodirljivi i nesmjenjivi sa svojih nezaslužnih funkcija.Pitanje odgovornosti je pitanje morala a toga do sada ne vidjeh u hrvatskoj politici ili na drugim odgovornim mjestima.To je pitanje odgoja a ovo što Hrvatska gleda već 20 godina ,upravo je loš i kućni i komunističko-totalitarni odgoj.Šeks i Kosorica,po funkciji,trenutno prednjače sa neodgojom.Ostali prate u stopu.


registracija
30/12/10

putusvemir, 13.10.11. 13:24

Odlično fluid, da li grupa građana može tužiti Šeksa i vrh Kradezea za 20-godišnje izazivanje duševnih boli što smo morali gledati, slušati i trpjeti ovakve zločinačke umove koji su poharali ovu zemlju gore nego ijedan rat od stoljeća sedmog.


registracija
24/7/11

mrvek, 13.10.11. 14:31

u prdekanu s njim odmah!!! Nakon izbora će sigurno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika