16.10.2011. / 15:21

Autor: Hina , Nacional.hr

Odvjetnici poručili

Nema više uvjeta za Sanaderov pritvor

"Vidjet ćemo stajalište USKOK-a, odnosno što će tražiti te kako će i po kojim osnovama zahtijevati da se produlji pritvor. Mi ćemo tražiti da ga se pusti na slobodu jer smatramo da više nema uvjeta za pritvor", izjavila je Sloković

Foto: Pixsell (arhiva)Foto: Pixsell (arhiva)Na zagrebačkom Županijskom sudu sutra će biti održano ročište o istražnom zatvoru, na kojemu će biti odlučeno hoće li bivši premijer Ivo Sanader ostati u Remetincu ili će biti pušten da se brani sa slobode.

Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković izjavila je danas da će odvjetnički tim zatražiti da se Sanadera, koji će prisustvovati ročištu sutra u 11 sati, pusti na slobodu jer smatraju da više nema uvjeta za njegov pritvor.

"Vidjet ćemo stajalište USKOK-a, odnosno što će tražiti te kako će i po kojim osnovama zahtijevati da se produlji pritvor. Mi ćemo tražiti da ga se pusti na slobodu jer smatramo da više nema uvjeta za pritvor", izjavila je Sloković.

Što se tiče jamstva, kaže kako još uvijek nisu u cijelosti odlučili hoće li ići na tu soluciju ili ne, no ipak dodaje da je to najvjerojatnija mogućnost. Ipak o tome kao i o visini jamčevine više će se znati sutra, kazala je Sanaderova odvjetnica.

Sanader je u zatvoru u Remetincu od 18. srpnja ove godine.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
4/4/11

Bluebird, 16.10.11. 18:58

Nikad nije ni bilo razloga da bude sam, ali ima razloga da mu HDZ-nare prave drustvo tamo gje je.


registracija
12/10/11

hiperborejac, 16.10.11. 21:14

Čim Ivu puste iz pritvora on će s "Malo Vitra" odmah pobjeći na Maltu, ili u Siriju . Takav je njegov plan. Sirija ga ne mora izručiti Hrvatskoj. Lovu koju uskok nije otkrio, lako će prebaciti na sigurne banke. Bolje i tako nego da čitava sadašnja vlada mora u pritvor na čelu s Kalmetom i Jacom.


registracija
29/11/09

Ivis, 16.10.11. 23:16

Slusajuci vrle odvjetnike, nikada nisu niti postojali krivci. Smijeh.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika