18.10.2011. / 13:47

Autor: Totalsport

ASVEL objavio potpisivanje Turiafa

Presudan čimbenik za njegov pristanak bio je Tony Parker, kolega mu iz reprezentacije koji je već odigrao prvu utakmicu za klub prošlog petka

Ronny Turiaf (Wikipedia)Ronny Turiaf (Wikipedia)Francuski košarkaški klub ASVEL Villeurbanne doveo je novo veliko NBA pojačanje. Riječ je o 28-godišnjem centru New York Knicksa Ronnyju Turiafu.

Potpisao je francuski reprezentativac jednogodišnji ugovor s klubom iz predgrađa Lyona. Isti će vrijediti do prekida igračkog štrajka u NBA ligi.

Presudan čimbenik za njegov pristanak bio je Tony Parker, kolega mu iz reprezentacije koji je već odigrao prvu utakmicu za klub prošlog petka.

ASVEL je prvi francuski klub u Turiafovoj karijeri. Francusku je 208 centimetara visoki centar napustio 2001. godine prešavši u američku sveučilišnu momčad Gonzage izravno iz sportskog internata u Francuskoj.

U NBA ligi je od 2005 godine. Nastupao je za LA Lakerse, Golden State Wariorse i, u prošloj sezoni, za Knickse, u čijem je dresu u 64 nastupa prosječno ubacivao 4.2 koša uz 3.2 skoka.

Vezane vijesti

Trener NY Knicksa Woodson potpisao višegodišnji ugovor

Trener NY Knicksa Woodson potpisao višegodišnji ugovor

Jedna pobjeda u doigravanju u seriji protiv Miami Heata bila je dovoljna da uprava košarkaša New York Knicksa treneru Mikeu Woodsonu (54) ponudi novi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika