19.10.2011. / 11:30

Autor: Hina , Nacional.hr

Slučaj Đakovština

Danas mi, sutra vi

Radnici uzvikuju parole poput "Danas mi, sutra vi", a nose transparente s natpisom "Đakovština logor Vlade Republike Hrvatske"

Grupa bivših radnika Đakovštine u sklopu svog prosvjeda došla je i do Sabora, ali su ih pustili samo na kavu sa zastupnicima. Photo: Patrik Maček/PIXSELLGrupa bivših radnika Đakovštine u sklopu svog prosvjeda došla je i do Sabora, ali su ih pustili samo na kavu sa zastupnicima. Photo: Patrik Maček/PIXSELLTridesetak bivših radnika Đakovštine u stečaju stigli su jutros u Zagreb, a prosvjeduju pred sjedištem Delegacije Europske unije na Trgu žrtava fašizma tražeći od hrvatske Vlade isplatu 26 milijuna kuna otpremnina za 350 radnika te propale đakovačke tvrtke.

Bivši radnici Đakovštine prosvjeduju od prošlog utorka tražeći isplatu otpremnina i rješenje svog teškog materijalnog stanja ističući odgovornost Vlade kao 32-postotnog vlasnika Đakovštine.

Radnici uzvikuju parole poput "Danas mi, sutra vi", a nose transparente s natpisom "Đakovština logor Vlade Republike Hrvatske".

Prosvjednici su najavili da će ići prosvjedovati i ispred sjedištem HDZ-a, te sjedište sindikata PPDIV-a u Radničkom domu, a kazali su da će ih primiti i predsjednik Republike Ivo Josipović.

Vezane vijesti

"Omogućavate daljnju tajkunizaciju poduzeća"

"Omogućavate daljnju tajkunizaciju poduzeća"

Saborska oporba usprotivila se danas izmjenama Zakona o upravljanju državnom imovinom koje predlaže Vlada, ističući kako se sustav radničkog… Više

Komentari

registracija
22/4/11

www, 19.10.11. 12:30

HDZ-ovoj veleizdajničkoj bandi je važnije izglasati Šeksov zakon nego zbrinuti gladne Hrvatske braniteljske obitelji čiju su bijedu prouzročili. U tu svrhu su danas ponovo potkupili Čehoka i pokušali potkupiti HDSSB . Metode kojima veleizdajnički siluju cijelu naciju sve ove godine nastavljaju se. Vok dlaku mijenja ali ćud nikako.


registracija
7/7/11

gadovi, 19.10.11. 22:17

LVX
Nemoj tako, pa to su sve veliki katolici. U njih je vjera jaka. Zato to čine


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika