24.10.2011. / 14:39

Autor: Totalsport

Canales šest mjeseci izvan travnjaka

Španjolac je u Valenciju stigao iz Reala na dvogodišnju posudbu, a ove sezone je za klub s Mestalle nastupio osam puta

Sergio CanalesSergio CanalesŠpanjolski nogometni klub Valencija dobila je najgore moguće vijesti što se ozljede Sergija Canalesa tiče. Igrač na posudbi iz Real Madrida ozlijedio se za vrijeme utakmice 9. kola španjolske nogometne lige protiv Athletic Bilbaa, te će morati jedno duže vrijeme izbivati s travnjaka.

Ofanzivni vezni je napustio igru u 37. minuti prvog poluvremena utakmice protiv Athletica (1-1) zbog ozljede koljena koja se na dodatnim pretragama u bolnici pokazala teže prirode. Canales je djelomično potrgao prednji križni ligament desnog koljena, te će morati biti podvrgnut operaciji. Španjolska Marca nagađa da bi mladi 20-godišnji Španjolac mogao nakon operacije izbivati s travnjaka i do šest mjeseci.

U klupskim prostorijama Valencije će se tijekom ponedjeljka održati konferencija za novinare na kojoj će biti razjašnjena situacija oko ozljede Canalesa.

Španjolac je u Valenciju stigao iz Reala na dvogodišnju posudbu, a ove sezone je za klub s Mestalle nastupio osam puta.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika