24.10.2011. / 21:33

Autor: Hina

Izrael i Egipat dogovorili razmjenu zarobljenika

Izrael i Egipat postigli su dogovor o zamjeni 25 egipatskh zatvorenika u Izraelu za Ilana Grapela, državljanina Izraela i SAD-a koji se u egipatskom zatvoru nalazi od lipnja, kaže se u izjavi ureda izraelskog premijera Benjamina Netanyahua od ponedjeljka.

Benjamin NetanyahuBenjamin NetanyahuIzrael i Egipat postigli su dogovor o zamjeni 25 egipatskh zatvorenika u Izraelu za Ilana Grapela, državljanina Izraela i SAD-a koji se u egipatskom zatvoru nalazi od lipnja, kaže se u izjavi ureda izraelskog premijera Benjamina Netanyahua od ponedjeljka.

Dogovor je postignut nekoliko dana nakon uspješne razmjene izraelskog vojnika Gilada Shalita za više od tisuću palestinskih zatvorenika u kojoj je između Izraela i Hamasa posredovao Egipat.

Dogovorenu razmjenu treba još odobriti uži sastav izraelske vlade, očekuje se na sjednici u utorak, stoji u izjavi. Egipatski dužnosnici su također potvrdili sporazum.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika