25.10.2011. / 18:46

Autor: Hina

Speedo najavio nove revolucionarne plivačke kostime

Nakon što je Međunarodna plivačka federacija (FINA) 2010. godine novim pravilnikom zaustavila revoluciju u razvoju plivačkih kostima, vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji plivačke opreme Speedo je za 30. studenoga najavila predstavljanje novih kostima "Speedo Fastskin3", koji bi trebali biti početak "nove revolucije". Dobra vijest za Speedo je i da su novi plivački kostimi dobili odobrenje Fine.

Speedo radi na novom kostimu za plivače i plivačiceSpeedo radi na novom kostimu za plivače i plivačiceNakon što je Međunarodna plivačka federacija (FINA) 2010. godine novim pravilnikom zaustavila revoluciju u razvoju plivačkih kostima, vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji plivačke opreme Speedo je za 30. studenoga najavila predstavljanje novih kostima "Speedo Fastskin3", koji bi trebali biti početak "nove revolucije". Dobra vijest za Speedo je i da su novi plivački kostimi dobili odobrenje Fine.

"Napravili smo kostime koji će ponovno osigurati revoluciju u plivanju. Jedva čekam 30. studenoga da predstavimo naš proizvod", izjavio je predsjednik uprave Speeda David Robinson.

Novi kostim već je isprobao američki plivač Ryan Lochte, koji je dominirao na ovogodišnjem SP u Šangaju i bio je oduševljen. "U novom kostimu osjećam se nezaustavljivo", kazao je Lochte.

Speedo je početkom 2008. pokrenuo revoluciju plivačkim kostimima "LZR Racer", a njihov primjer ubrzo su počeli slijediti i drugi proizvođači plivačke opreme. Novi plivački kostimi tada su doveli do "poplave" svjetskih rekorda i Fina je tome odlučila stati na kraj 2010. novim pravilnikom, što je značio kraj za visokotehnološke plivačke kostime.

Vezane vijesti

Državne tvrtke gomilaju gubitke

Državne tvrtke gomilaju gubitke

U prvom tromjesječju ove godine prihodi državnih tvrtki su smanjeni, troškovi zaposlenih dalje rastu, zaduženost se povećava, a gubici se dalje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika