28.10.2011. / 14:47

Autor: Hina

Sanader ostaje u bolnici

Bivši premijer Ivo Sanader pregledan je danas u Klinici za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Zagreb gdje će biti zadržan do sutra, doznaje se od predstojnika klinike Davora Miličića.

Ivo Sanader (Foto: T. Smoljanović)Ivo Sanader (Foto: T. Smoljanović)Bivši premijer Ivo Sanader pregledan je danas u Klinici za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Zagreb gdje će biti zadržan do sutra, doznaje se od predstojnika klinike Davora Miličića.

"Ivo Sanader je pregledan i svakako će ostati u bolnici do sutra, a onda ćemo se s nadležnim institucijama vidjeti kako nastaviti liječenje koje mu je potrebno zbog srčanih problema", izjavio je dr. Miličić.

Nije želio detaljnije govoriti o Sanaderovu zdravstvenom stanju, rekavši da prije toga o tome mora zatražiti pacijentovo dopuštenje.

Sanader je u KBC Zagreb odveden odmah nakon ročišta na zagrebačkom Županijskom sudu na kojemu je sudac uvažio mišljenje vještaka da je bivši premijer trenutno nesposoban za suđenje jer ima zdravstvenih tegoba.

Protiv Sanadera je danas trebalo početi suđenje zbog ratnog profiterstva, to jest USKOK-ove optužbe da je sredinom 90-ih uzeo 3,6 milijuna kuna provizije od zajma koji je Hrvatska dobila od austrijske Hypo banke.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika