03.11.2011. / 16:18

Autor: Hina

Berlusconi će tražiti glasovanje o povjerenju o gospodarstvu

Talijanski premijer Silvio Berlusconi sazvat će glasovanje o povjerenju kako bi se prihvatile nove gospodarske mjere dogovorene u njegovoj vladi, rekao je Berlusconi svojim europskim partnerima na skupu G20 u Francuskoj u četvrtak.

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio Berlusconi sazvat će glasovanje o povjerenju kako bi se prihvatile nove gospodarske mjere dogovorene u njegovoj vladi, rekao je Berlusconi svojim europskim partnerima na skupu G20 u Francuskoj u četvrtak.

Izvor iz talijanske vlade je Reutersu rekao da je Berlusconi uvjerio svoje partnere u Cannesu da će reforme, koje trebaju pojačati rast i smanjiti golemi talijanski javni dug, ubrzo postati zakon.

Berlusconi je partnerima rekao da će glasovanje o povjerenju biti održano za 10 do 15 dana te obećao i da će brzo započeti razgovore sa sindikatima o reformama tržišta rada, dodao je izvor.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika