08.11.2011. / 15:12

Autor: Nacional.hr

Amon Amarth 16. studenog u Boogalou

Kao posebni gosti s Amon Amarthom dolaze i svepopularniji noviji kalifornijski metalci As I Lay Dying i grčki Septic Flesh

Članovi metal grupe Amon AmarthČlanovi metal grupe Amon AmarthU sklopu europske turneje u kojoj će posjetiti preko 30 gradova, švedska viking metal atrakcija Amon Amarth posjetiti će 16. studenog i zagrebački Boogaloo.

Šveđskim death metalcima će ovo biti treći posjet Zagrebu, a ovoga puta će promovirati svoj novi vrlo hvaljen album "Surtur Rising" s kojeg je skinut i video spot za pjesmu 'Destroyer Of The Universe'. Amon Amarth djeluju već gotovo dva desetljeća i to u nepromijenjenom sastavu što je danas prava rijetkost pa ih zbog toga nazivaju i posljednjim vikinzima na zemlji.

Kao posebni gosti s Amon Amarthom dolaze i svepopularniji noviji kalifornijski metalci As I Lay Dying i grčki Septic Flesh. Koncert će se održati u srijedu 16. studenog sa početkom u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 170 kn u pretprodaji i 190 kn na ulazu u klub.

Pretprodajna mjesta: Boogaloo - Ul. g. Vukovara 68, Dirty Old Shop - Tratinska 22, Punkt 13 - Ilica 14, Octopus - Gundulićeva 37, Kovač - Masarykova 14, Dancing Bear - Gundulićeva 7, Maldoror - Lopašićeva 3 i Eventim sistem - www.eventim.hr Rezervacije ulaznica: rezervacije@twilight-mag.net (subject: Amon amarth, ime + prezime + broj ulaznica koje želite rezervirati - max 2 ulaznice na 1 ime).

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika