11.11.2011. / 13:55

Autor: Totalsport

Živojinović podnio ostavku na čelu Teniskog saveza Srbije

Živojinović je naveo kako se povlači zbog brojnih obveza koje ima u Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF), odnosno u Odboru Davis Cupa, čiji je član postao krajem rujna

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSlobodan Živojinović podnio je ostavku na dužnost predsjednika Teniskog saveza Srbije (TSS), izvještavaju srpski mediji.

Upravi odbor je prihvatio Živojinovićevu ostavku, ali tu odluku još mora potvrditi i Skupština na svom izvanrednom zasjedanju 24. studenog u Beogradu.

Živojinović je naveo kako se povlači zbog brojnih obveza koje ima u Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF), odnosno u Odboru Davis Cupa, čiji je član postao krajem rujna.

Nakon što je prošle godine Srbija osvojila Davis Cup, Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog, a od ove godine i svjetskog tenisača Novaka, konstatirao je kako TSS na čelu sa Živojinovićem nema nikakvih zasluga za taj uspjeh. Zalagao se za Živojinovićevu smjenu, ali do nje nije došlo. Skupština je u siječnju izglasala Živojinoviću povjerenje.

Kao jedini kandidat za Živojinovićevog nasljednika spominje se ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Jeremić.

Vezane vijesti

Jeremić predsjednik Opće skupštine UN-a

Jeremić predsjednik Opće skupštine UN-a

Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić izabran je u petak za predsjednika Opće skupštine UN-a pobjedivši protukandidata litvanskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika