14.11.2011. / 14:44

Autor: Totalsport

Beşiktaş raskinuo Gutijev ugovor

Ako je za vjerovati Gutijevim riječima, Španjolac je dobio nekoliko bogatih ponuda iz Sjedinjenih Američkih Država gdje će vrlo vjerojatno iduće sezone nastaviti karijeru

GuttiGuttiBeşiktaş je raskinuo ugovor s bivšim nogometašem Real Madrida (Guti) nakon što se ovaj nije vratio iz Španjolske u koju je otišao zbog, kako je rekao, privatnih razloga.

Došao je kraj kratkoj avanturi Gutija (34) u Tuskoj. Beşiktaş je objavio raskid ugovora s bivšim igračem Real Madrida, a kao razlog navodi kršenje klupske discipline.

Naime, Guti je za vrijeme reprezentativne stanke otišao u Španjolsku iz koje se trebao vratiti u nedjelju, te se pridružiti suigračima na treningu u ponedjeljak, međutim nije.

Ako je za vjerovati Gutijevim riječima, Španjolac je dobio nekoliko bogatih ponuda iz Sjedinjenih Američkih Država gdje će vrlo vjerojatno iduće sezone nastaviti karijeru. Prema pisanju Turkish-footballa, Guti će za raskid ugovora dobiti kompenzaciju vrijednu 1.3 milijuna eura.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika