17.11.2011. / 17:08

Autor: Ivan Pandžić

Ponude za koncesiju

Produženje roka u sjeni obračuna uprave i radnika Zračne luke

Glasnogovornica Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Marina Halužan potvrdila je informaciju o produljenju roka za dostavu ponuda, ukratko kazavši kako je do prolongiranja došlo zbog velikog interesa ponuđača

Zračna luka ZagrebZračna luka ZagrebRok za dostavu ponuda za koncesiju nad Zračnom lukom Zagreb, ponovno će biti produžen, doznaje Nacional. Prema našim informacijama, novi rok za dostavu ponuda je 12. prosinac. Ponude su inače trebale biti otvorene u ponedjeljak, nakon što je rok već produžen sa prvotnog datuma - 31. listopada.

Glasnogovornica Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Marina Halužan potvrdila je informaciju o produljenju roka za dostavu ponuda, ukratko kazavši kako je do prolongiranja došlo zbog velikog interesa ponuđača.

No, bez obzira na razloge, činjenica je da će ovom odgodom aktualna Vlada pokušati izbjeći da se uz njih vežu bilo kakve negativne konotacije u spornom projektu. Paralelno s natječajem, u Zagrebačkoj zračnoj luci traje obračun uprave i radnika koji se protive koncesiji i zahtjevaju izmjene kolektivnog ugovora.

Sutra bi u Zračnoj luci trebao početi petosatni štrajk upozorenja. Ukolko se ne postigne dogovor, u ponedjeljak, na dan kada su se trebale otvoriti ponude, radnici će cijeli dan biti u štrajku, a Zračna luka blokirana. Više o problematici oko koncesije nad zračnom lukom, možete pročitati na sljedećem linku:

(Za)Radiću 100 milijuna kuna

Vezane vijesti

Bitka za regiju i smrt pet jadranskih zračnih luka

Bitka za regiju i smrt pet jadranskih zračnih luka

Vlada je nakon godinu i pol dana natječajne procedure prošli tjedan konačno potpisala koncesijski ugovor za Zračnu luku Zagreb s jedinim ponuđačem -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika