18.11.2011. / 12:23

Autor: Hina

Ronaldo i Clooney na sudu u obrani Berlusconija

Nogometaš madridskog Reala Cristiano Ronaldo i hollywoodska zvijezda George Clooney bit će pozvani kao svjedoci obrane na suđenju u vezi sa seksualnim skandalima u koje je upleten bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, objavio je Daily Mail.

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoNogometaš madridskog Reala Cristiano Ronaldo i hollywoodska zvijezda George Clooney bit će pozvani kao svjedoci obrane na suđenju u vezi sa seksualnim skandalima u koje je upleten bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, objavio je Daily Mail.

Radi se o suđenju trima osobama koje su optužene da su Berlusconiju nabavljale prostitutke za njegove "bunga bunga" zabave. Obrana Berlusconijevih navodnih svodnika će na suđenje, koje će početi u Milanu sljedeći tjedan, pozvati 200 svjedoka.

Cristiano Ronaldo će biti pozvan jer ga je mlada striptizeta Karima El Mahroug, zvana Ruby, prozvala da je s njom imao seksualni odnos nakon provoda u jednom milanskom diskoklubu. Ronaldo je to opovrgao, a obrana će tim slučajem pokušati dokazati da je Ruby lažljivica.

Clooney, koji je po vlastitom priznanju sudjelovao na najmanje jednoj od Berlusconijevih zabava, trebao bi posvjedočiti da se na njima ništa posebno nije događalo.

Ne očekuje se da će Ronaldo i Clooney doći na red za svjedočenje do kraja ove godine.

Samom Berlusconiju se odvojeno sudi za seksualni odnos s maloljetnicom Ruby i za zlouporabu ovlasti jer ju je pokušao izvući iz policijskog pritvora.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika