21.11.2011. / 12:23

Autor: Nacional.hr

Samsungu 30 nagrada na CES 2012

Samsung je osvojio nagrade u kategorijama TV, kućna kina, mobilni telefoni, tableti, mobilni PC, monitori, kućanski aparati, SSD, LCD paneli i računalne komponente

Samsung je dobio cijeli niz priznanjaSamsung je dobio cijeli niz priznanjaSamsung je osvojio je 30 prestižnih nagrada za inovacije na International Consumer Electronics Show 2012. CES, najveći svjetski godišnji sajam potrošačke tehnologije kojeg organizira Consumer Electronics Association, dodijelio je Samsungu 90 nagrada u posljednje tri godine - 37 u 2011. te 23 u 2010. godini.

Među 30 nagrada sa sajma CES 2012. nalaze se i dvije nagrade Best of Innovation te četiri Eco-Design. Proizvode koji su nominirani za CES Innovations. Ocijenjuje stručni žiri sastavljen od neovisnih industrijskih dizajnera, inženjera i predstavnika medija. Proizvodi se nagrađuju za izvanredan dizajn i tehnologiju vrhunskih proizvoda potrošačke elektronike u 36 kategorija.

„Inovacije u tehnologiji i dizajnu temelji su Samsungovih proizvoda," izjavio je Y. K. Kim, predsjednik i CEO Samsung Electronics America. „Počašćeni smo što je udruženje CEA prepoznalo Samsungovu trajnu posvećenost istraživanju i razvoju u svim kategorijama proizvoda. Veseli nas što korisnicima možemo najbolje iskustvo kroz naše inovacije u 2012. godini."

Samsung je osvojio nagrade u kategorijama TV, kućna kina, mobilni telefoni, tableti, mobilni PC, monitori, kućanski aparati, SSD, LCD paneli i računalne komponente. Svi nagrađeni Samsungovi proizvodi bit će prikazani tijekom međunarodnog sajma CES 2012. koji se održava od 10. do 13. siječnja 2012. godine u Las Vegasu.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika