22.11.2011. / 09:20

Autor: Hina , Nacional.hr

Kukuriku koalicija:

'Korumpirana i nesposobna vlast'

Predsjednik HNS Radimir Čačić izjavio je kako je najveći problem Hrvatske korumpirana i nesposobna vlast a najveća šansa u promjeni te vlasti

Photo: Ivica Galović/PIXSELLPhoto: Ivica Galović/PIXSELLNa predizbornom skupu Kukuriku koalicije večeras u Slavonskome Brodu, predstavljeni su kandidati s liste u 5. izbornoj jedinici, a uz prvog na listi, Igora Dragovana, govorili su i čelnici stranaka koje okuplja ta koalicija - Zoran Milanović (SDP), Radimir Čačić (HNS), Silvano Hrelja (HSU) i Ivan Jakovčić (IDS).

Građane su pozvali da glasaju za promjene i za Plan 21, koji, kako su kazali, nudi konkretne mjere za rješenje ključnih izazova.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović reko je da vjeruje u Hrvatsku i njene ljude te kako je siguran "da zajedno mogu napraviti puno.

Predstojeće parlamentarne izbore ocijenio je važnima jer je, kaže, jako važno tko će voditi Hrvatsku.

Na ovim izborima odlučujemo hoće li Hrvatska i dalje biti blijedi, sivi prosjek, frustrirana svojim neuspjesima iako zna da može bolje, ili će biti samopoštovana zemlja koja će uživati i poštovanje drugih, istaknuo je je Milanović. Tražeći od građana podršku za ostvarenje Plana 21 ponovio je kako je ovo borba za povjerenje.

Ne borimo se za to da dovedemo MMF ili nekoga tko će odlučivati umjesto nas u Hrvatskoj, kazao je Milanović te dodao: Hrvatsku ćemo promijeniti ako bude reda i rada, i jasnih pravila koja svi razumiju a državna administracija pošteno i bez diskriminacije provodi. Ako Slavonija ponovno bude bogata i prosperitetna jer to može biti. Ne obećavamo brda i doline već moguće, a to je ravnopravna jaka i bogata Hrvatska u Europskoj uniji, rekao je predsjednik SDP-a Milanović.

Predsjednik HNS Radimir Čačić izjavio je kako je najveći problem Hrvatske korumpirana i nesposobna vlast a najveća šansa u promjeni te vlasti.

Ono što ćemo učiniti je dati sami sebi šansu i otvoriti nadu. Ključne riječi i temelj za budućnost Hrvatske su povjerenje, samopouzdanje i samopoštovanje, dodao je Čačić.

Prvi na listi Kukuriku koalicije u 5. Izbornoj jedinici Igor Dragovan istaknuo je kako će Plan 21 Kukuriku koalicije donijeti razvoj Slavoniji i Baranji te bolju sretniju budućnost za sve građane.

Prije četiri godine tražili smo vašu potporu, ali crne torbe te lažna obećanja onih koji sada sjede u Remetincu, napravila su svoje. Sada njihovi najbliži suradnici ponovno žele isto. Morate ih svojim glasovima zaustaviti ako želite da Slavonija i Hrvatska krenu naprijed, poručio je Dragovan.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika